Inventum vrieskast VR600 review

Inventum vrieskast VR600 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Inventum vrieskast VR600

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Inventum vrieskast VR600 geeft je veel overzichtelijke vriesruimte
De Inventum vrieskast VR600 geeft je veel ruimte, die je handig in kunt delen. Zo bewaar je overzicht en kun je veel vlees, vis en brood invriezen. Hij is zuinig met energie, maakt weinig geluid en je hoeft hem zelden handmatig te ontdooien.
Ruimte, overzicht en een hoge capaciteit
Koop je graag je vlees, vis, pizza's en brood in grotere hoeveelheden in? Dan zal de Inventum vrieskast VR600 je veel gemak bieden. Deze vrijstaande vrieskast heeft een netto-inhoud van 98 liter. Dit is ruim voldoende opslagruimte voor de behoeftes van een groter gezin. Als je levensmiddelen inkoopt en snel in wilt vriezen, is het van belang dat je vriezer dit snel op de juiste temperatuur kan brengen. Dit zorgt voor een langere bewaartijd en een betere voedselveiligheid. Deze Inventum brengt binnen 24 uur 8 kg vlees tot beneden het vriespunt.
Bijna nooit meer handmatig ontdooien
De ruimte van de Inventum vrieskast VR600 is verdeeld over drie compartimenten, die elk voorzien zijn van een transparante opberglade. Hierdoor zie je in één oogopslag waar je alles opgeborgen hebt. De Inventum vrieskast VR600 is uitgerust met het door Inventum ontwikkelde Frost Intelligence-systeem. Dit systeem voorkomt ijs- en rijpafzetting zoveel mogelijk. Daardoor hoef je veel minder vaak je vriezer handmatig te ontdooien. Moet het toch, dan zorgt dit systeem bovendien dat het ontdooien snel gebeurt, zodat je ook veel eerder weer gebruik kunt maken van je apparaat.
Stil en zuinig in het gebruik
Met zijn afmetingen van 85 x 60 x 61 cm is er voor de Inventum vrieskast VR600 altijd wel een mooie plek te vinden in je keuken. Maakt het voor de indeling van je keuken uit of de deur van je vriezer naar rechts of links opent? Bij deze Inventum mag je zelf kiezen. Zo zit een geopende deur je nooit in de weg. Met een geluidsniveau van 41 dB is deze Inventum ook nog eens erg stil. Per jaar heeft hij 148 kWu aan energie nodig. Dit is zeer energiezuinig en daarom kreeg deze Inventum een plek in de energie-efficiëntieklasse A++.

Laatst bekende prijs: € 287.00

Bekijk alle Inventum vrieskast VR600 reviews

About the Author