Inventum vrieskist VK1120 review

Inventum vrieskist VK1120 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Inventum vrieskist VK1120

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Inventum vrieskist VK1120, veel vriesruimte in huis
Heb je slechts een klein vriesvak in de koelkast of helemaal geen en wil je toch levensmiddelen ingevroren bewaren, dan is de Inventum vrieskist VK1120 je op het lijf geschreven. Met een netto inhoud van 290 liter is er voldoende ruimte voor zowel pizza’s, soep, ijsjes, diepvriesmaaltijden, vlees, groenten en alle andere zaken die je graag in huis hebt. Bovendien is het een vrijstaand toestel dat je makkelijk kunt plaatsen. Je moet enkel een ruimte voorzien van 112 cm breed, 85 cm hoog en 67 cm diep. Dit kan zowel in je keuken als in een garage of berging. Wat je zelf het eenvoudigste vindt.
Zuinig en efficiënt vriezen met de Inventum vrieskist VK1120
Met een vriescapaciteit van 14 kg/24 uur kan je de Inventum vrieskist VK1120 gerust een efficiënt toestel noemen. Nieuwe zaken die je toevoegt zijn in een handomdraai op de juiste temperatuur gebracht om een lange bewaartijd te garanderen en alles wat je al in de vrieskist hebt liggen blijft netjes ingevroren. Daarnaast ben je ook zeker van een energiezuinig toestel gezien het in een A+ klasse valt. Dit staat voor een verbruik van 268 kWu op jaarbasis.
Eenvoudig de temperatuur instellen van de Inventum vrieskist VK1120
De temperatuur instellen doe je aan de hand van een regelbare thermostaat. Je kunt de vrieskist kouder of warmer instellen afhankelijk van de hoeveelheid levensmiddelen die je hebt opgeborgen en het type ervan. Ook de jaarlijkse ontdooibeurt is snel geregeld. Een knop die zowel aan de binnen- als buitenzijde van de vrieskist open gedraaid kan worden zorgt dat het dooiwater netjes kan aflopen zonder natte vloeren.
Indeling van de Inventum vrieskist VK1120
Wat de indeling van de Inventum vrieskist VK1120 betreft, heb je een grote open ruimte in combinatie met een uitneembare opbergkorf. Deze kan je bijvoorbeeld gebruiken om de maaltijd van die dag in te bewaren zodat je ze niet meer hoeft te zoeken wanneer het etenstijd is. Ook krijg je een houder voor ijsblokjes en ijsschraper meegeleverd. Kortom, je hebt alles wat nodig is om je vrieswaren op een overzichtelijke en praktische manier te bewaren.

Laatst bekende prijs: € 329.00

Bekijk alle Inventum vrieskist VK1120 reviews

About the Author