Liebherr vrieskast GGU1550 review

Liebherr vrieskast GGU1550 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr vrieskast GGU1550

Product informatie:

IJskoude professionele kwaliteit
Met de Liebherr vrieskast GGU1550 haal je professionele kwaliteit in huis. Het is een fraaie vrijstaande vriezer met een inhoud van 133 liter netto, en deze vriezer kan temperaturen tot -26°C bereiken.
Fijne vrieskast voor elk huishouden
De Liebherr vrieskast GGU1550 heeft een breedte van 60 centimeter, een standaard breedtemaat in elke keuken. Deze vriezer past dus op de plaats van een keukenkastje. De hoogte van 83 centimeter maakt het bovenblad geschikt als extra opbergruimte, handig om je vaat of je boodschappen neer te zetten. De draairichting van de deur is naar wens aan te passen, zodat elke hoek van je keuken geschikt is voor de Liebherr vrieskast GGU1550. Het exterieur is van stevig roestvrijstaal en voorzien van een stanggreep van edelstaal.Dankzij het duidelijke digitale display kun je precies zien hoe koud het in je vriezer is. De temperatuur is traploos in te stellen van -9 °C tot -26 °C. Als de deur per ongeluk een keertje niet goed gesloten wordt, laat de Liebherr vrieskast GGU1550 een alarm horen. Ook als de temperatuur onverwacht te hoog oploopt, volgt er een akoestisch alarm. Het maximale geluidsniveau van deze vriezer is 42 decibel.
Betrouwbaar en duurzaam
De Liebherr vrieskast GGU1550 heeft een grote invriescapaciteit. Je kunt maar liefst 14 kilo verse producten per 24 uur invriezen, dus koop gerust royaal in als je een verse aanbieding ziet. De Liebherr vrieskast GGU1550 verwerkt het met gemak dankzij zijn SuperFrost functie. In de vriezer vind je drie draadmanden met een hoogte van 15 centimeter en een draadmand met een hoogte van 17 centimeter. Alle manden zijn uitneembaar zodat je ook grote artikelen zoals een hele kalkoen of een hoge ijstaart kunt invriezen.De Liebherr vrieskast GGU1550 verbruikt per dag 0,724 kilowatt. De vriezer functioneert goed in ruimtes waar de temperatuur tussen de +10°C en de +40°C is, dus in vrijwel elke binnenruimte. Wil je een tafelmodel vrieskast om je voorraad veilig in te vriezen, dan is de Liebherr vrieskast GGU1550 een prima keuze.

Laatst bekende prijs: € 949.00

Bekijk alle Liebherr vrieskast GGU1550 reviews

About the Author