Liebherr vrieskast GT 2132-21 review

Liebherr vrieskast GT 2132-21 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr vrieskast GT 2132-21

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Zuinige diepvrieskist voor grote voorraden
Wil je ruimte hebben voor een grote voorraad diepvriesproducten en toch een lage energierekening houden? Kies dan voor de Liebherr vrieskast GT 2132-21, een diepvrieskist van hoge kwaliteit.
Royale ruimte en grote invriescapaciteit
Een diepvrieskist met een netto inhoud van 193 liter geeft je de mogelijkheid om ook als je niet vaak boodschappen doet, toch veel in huis te hebben. Misschien geef je een pizzaparty voor de hele klas van je kinderen, misschien heb je grote bouten vers geslacht vlees – hoe dan ook, het is fijn om royale diepvriesruimte te hebben, en dat heeft de Liebherr vrieskast GT 2132-21. Het vrijstaande model kan overal geplaatst worden, dus ook in de kelder, in de garage of in de bijkeuken. De afmetingen zijn 76 centimeter bij 75,9 centimeter met een hoogte van 91,5 centimeter. De invriescapaciteit is maar liefst 20 kilo per 24 uur, en daaraan merk je dat de Liebherr vrieskast GT 2132-21 een kwalitatief hoogwaardig apparaat is.
Zelden ontdooien dankzij innovatieve techniek
De kwaliteit van Liebherr is duidelijk als je weet welke techniek allemaal is toegepast in de Liebherr vrieskast GT 2132-21. Dankzij het speciale StopFrost systeem blijft de ijsvorming op verpakkingen en diepvriesdoosjes tot een minimum beperkt en kun je de deksel altijd moeiteloos openen. Deze innovatieve techniek zorgt er bovendien voor dat ontdooien zelden nodig is, en dat scheelt weer een tijdrovende klus. Een ander voordeel is dat de inhoud van de vrieskist optimaal benut kan worden als er geen rijp- en ijsvorming aan de binnenkant ontstaat. Je kunt grote hoeveelheden verse waren invriezen zonder dat de temperatuur sterk schommelt. Dat komt door de SuperFrost functie van de Liebherr vrieskast GT 2132-21. Snel invriezen zorgt voor optimaal behoud van smaak en vitaminen in de verse producten. SuperFrost laat de temperatuur snel tot -32°C dalen en schakelt automatisch over op de normale stand. De Liebherr vrieskast GT 2132-21 heeft energielabel A++ en bewijst daarmee dat een grote vrieskist efficiënt met energie kan omgaan en dus voordelig in het gebruik is.

Laatst bekende prijs: € 549.00

Bekijk alle Liebherr vrieskast GT 2132-21 reviews

About the Author