Liebherr vrieskist GT3032-22 review

Liebherr vrieskist GT3032-22 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr vrieskist GT3032-22

Product informatie:

Liebherr vrieskist GT3032-22, zeer zuinig toestel met veel inhoud
Met een jaarlijks verbruik van 209 kWu valt de Liebherr vrieskist GT3032-22 in een A++ energie-efficiëntieklasse wat het een uiterst zuinig toestel maakt. Dit is zeker een groot voordeel gezien het gebruik van een vrieskist vaak bedoeld is om eten in grotere hoeveelheden aan te kopen zodat er bespaard kan worden. En voor al dat eten is er zeker voldoende ruimte. De Liebherr vrieskist GT3032-22 heeft een netto capaciteit van 284 liter wat ruim genoeg is voor een gemiddeld gezin.
Perfecte werking in alle omstandigheden
Vanzelfsprekend wil je een vrieskist die in alle omstandigheden optimale prestaties levert. De klimaatklassen SN (subnormaal) en T (tropical) verzekeren je hiervan. Zelfs wanneer de temperatuur tot 15° onder het vriespunt zakt, blijft de Liebherr vrieskist GT3032-22 werken zoals het hoort. Het resultaat van de combinatie van beide klimaatklassen houdt in dat je het toestel zowel in de keuken kunt plaatsen als in een ruimte die niet verwarmd wordt en waar het in de wintermaanden erg koud kan worden.
Zeer stille vrieskist zonder storend gezoen
Heb je een open keuken die deel uitmaakt van de woonkamer en wil de vrieskist daarin integreren, dan is dat zeker een optie met de Liebherr vrieskist GT3032-22. Het geluidsniveau bedraagt amper 40 dB wat het toestel zo goed als geruisloos maakt. Wanneer de vrieskist deel uitmaakt van de keuken heb je alles altijd bij de hand wanneer je aan het koken gaat. Een snelle soep, een pizza of een heerlijk ijsje na het eten, je hoeft er niet voor naar de berging of de garage te lopen.
Vrijstaand ontwerp met een strak design
Met zijn witte kleur en strakke lijnen is de Liebherr vrieskist GT3032-22 makkelijk te integreren in je interieur. Zowel de klassieke als de hypermoderne keuken sluiten perfect aan bij het toestel waardoor het niet storend is op vlak van design. Het vrijstaand ontwerp laat je bovendien toe om de vrieskist te plaatsen waar je zelf wilt. Je hoeft geen rekening te houden met een nis op maat, de enige vrije ruimte die je nodig hebt is een breedte van 100,4 cm, een diepte van 76 cm en een hoogte van 9,5 cm.

Laatst bekende prijs: € 649.00

Bekijk alle Liebherr vrieskist GT3032-22 reviews

About the Author