Liebherr vriezer (onderbouw) SUIG1514-20 review

Liebherr vriezer (onderbouw) SUIG1514-20 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr vriezer (onderbouw) SUIG1514-20

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Liebherr onderbouw vriezer SUIG1514-20
SmartFrost gaat de rijping van ijs grotendeels tegen, waardoor het ontdooien van de vriezer haast nooit nodig is. Bovendien is de vriezer energiezuinig, heeft het apparaat een verwisselbare deurscharniering en koelt de vriezer zeer gelijkmatig.
Ervaar de voordelen van SmartFrost en de SuperFrost automaat
Dankzij SmartFrost heb je minder last van rijpvorming in het apparaat. Een groot voordeel hiervan is dat je de vriezer haast nooit hoeft te ontdooien. De SuperFrost automaat maakt het invriezen van producten ontzettend gemakkelijk. Het zorgt er namelijk voor dat de temperatuur razendsnel naar -32 graden wordt gebracht, waardoor de levensmiddelen die je in het apparaat plaatst razendsnel worden ingevroren. Hierdoor blijven de vitaminen optimaal behouden.
Met oog op energiezuinigheid
Met een energie-effici├źntieklasse van A++ heeft het apparaat maar een gemiddeld jaarlijks energieverbruik van 148 kilowattuur. Hierdoor zullen de kosten voor elektriciteit lager uitvallen. Bij deze vriezer heb je het lage energieverbruik onder andere te danken aan de SuperFrost automaat. Nadat de SuperFrost automaat er namelijk voor gezorgd heeft dat de nieuwe producten goed ingevroren zijn, zal deze automatisch weer terugschakelen naar normaal vriezen. Hierdoor wordt het verbruik van energie geminimaliseerd. Dankzij Frostsafe is de ruimte rondom de schuifladen in het apparaat gesloten. Het voordeel hiervan is dat er minder kou ontsnapt als je de deur van de vriezer opent.
Praktisch opbergen
VarioSpace maakt het mogelijk om de lades en glazen tussenbodems gemakkelijk uit de vriezer te halen. Hierdoor is het zelfs een optie om grotere levensmiddelen in het apparaat in te vriezen. Behalve VarioSpace zorgt ook voor de verwisselbare deurscharniering voor extra gemak. Je kunt namelijk zelf bepalen of je de deur van het apparaat naar links of naar rechts wil laten draaien, waardoor de vriezer nog gemakkelijker te plaatsen is in een kleinere ruimte. De Liebherr onderbouw vriezer SUIG1514-20 is te omschrijven als een zuinige vriezer die dankzij VarioSpace ook plaats heeft voor grotere levensmiddelen. Bovendien hoef je het apparaat maar zelden te ontdooien en worden nieuwe producten razendsnel ingevroren.

Laatst bekende prijs: € 999.00

Bekijk alle Liebherr vriezer (onderbouw) SUIG1514-20 reviews

About the Author