Siemens iQ300 vrieskast GS33NVW3P review

Siemens iQ300 vrieskast GS33NVW3P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens iQ300 vrieskast GS33NVW3P

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Siemens iQ300 vrieskast GS33NVW3P, groot, maar wel zuinig
De Siemens iQ300 vrieskast GS33NVW3P is een staande vrieskast met een grote inhoud van 225 liter. Dit maakt het toestel ideaal voor een groot gezin. Het toestel is vrijstaand en heeft een strak en wit design. Je kunt het zowel in de keuken plaatsen als de berging of garage, afhankelijk van de mate waarin je diepvriesproducten gebruikt en dus bij de hand wil hebben. Wat het verbruik betreft, heb je met de Siemens iQ300 vrieskast GS33NVW3P zeker niet te klagen. Het jaarlijkse energieverbruik bedraagt slecht 228 kWu en de vrieskast valt hiermee in een A++ klasse. Wanneer je al een tijdje op zoek bent naar een extra vrieskast die mooi oogt, zuinig en groot is, heb je met dit toestel het antwoord op je vraag gevonden.
De handige indeling van de Siemens iQ300 vrieskast GS33NVW3P
Niets zo belangrijk dan de wijze waarop je vrieskast is ingedeeld. Dit bepaalt namelijk of je alles gestructureerd kan opbergen en later weer makkelijk terugvinden. Bij de Siemens iQ300 vrieskast GS33NVW3P is dat geen enkel probleem. De vrieskast beschikt over 4 transparante diepvriesladen waarvan eentje een bigBox is. Deze laatste is ideaal om grote verpakkingen in te bewaren. Daarnaast zijn er ook 7 legplateaus. Je kunt deze gebruiken in plaats van de lades of een combinatie maken tussen de lades en enkele legplateaus. Ruimte en keuze genoeg dus wanneer je levensmiddelen graag bewaard per type, datum, hoeveelheid of een ander systeem.
Siemens iQ300 vrieskast GS33NVW3P, voorzien van enkele leuke extra’s
Behalve de standaard voordelen zoals energiezuinigheid en grootte, heeft de Siemens iQ300 vrieskast GS33NVW3P nog enkele extra functies een eigenschappen die het toestel nog interessanter maken. Zo wordt er gebruik gemaakt van de noFrost technologie die ijsvorming voorkomt. Dit wil zeggen dat het jaarlijkse ontdooien van de vrieskast overbodig is geworden. Daarnaast zijn er freshSense sensoren aanwezig om de temperatuur altijd constant te houden. Dit verhoogt de bewaartermijn aanzienlijk. Wanneer de vriezer uitvalt, is er nog een koelperiode van 25 uur waarin je een oplossing kunt bedenken voor je eten slecht wordt.

Laatst bekende prijs: € 719.00

Bekijk alle Siemens iQ300 vrieskast GS33NVW3P reviews

About the Author