Siemens iQ300 vrieskast GS36NVW3P review

Siemens iQ300 vrieskast GS36NVW3P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens iQ300 vrieskast GS36NVW3P

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Siemens iQ300 vrieskast GS36NVW3P, staande vrieskast met handige lades
De Siemens iQ300 vrieskast GS36NVW3P is een vrieskast met een staand model met een inhoud van maar liefst 242 liter. Deze ruimte is opgedeeld door middel van enerzijds 4 transparante lades en anderzijds enkele uitneembare glasplateaus. Hierdoor is het mogelijk om alles ordelijk op te slaan en snel terug te vinden wanneer dat nodig is. 2 van de 4 lades zijn bigBoxen die geschikt zijn voor het bewaren van grote verpakkingen en hoeveelheden. Hou je er bijvoorbeeld van om grote porties te maken die je deels in de vriezer kan zetten, dan is de Siemens iQ300 vrieskast GS36NVW3P je op het lijf geschreven.
Zuinige vrieskast met noFrost technologie
Met een verbruik van 237 kWu per jaar, kan je de Siemens iQ300 vrieskast GS36NVW3P zeker een zuinige vrieskast noemen. Ze valt binnen een A++ klasse en is voorzien van zowel een noFrost technologie als freshSense sensoren. De noFrost voorkomt ijsvorming zodat je de vrieskast nooit volledig moet ontdooien. De freshSense sensoren voorkomen dat het vriesproces onderbroken wordt wanneer je kleine dingen in de vrieskast plaatst. Hierdoor blijft de temperatuur altijd constant wat enerzijds bijdraagt aan de zuinigheid van het toestel en anderzijds aan de kwaliteit en versheid van je voedingswaren.
Siemens iQ300 vrieskast GS36NVW3P, voorzien van enkele handige functies
Extra functies in een vrieskast maken het leven eenvoudiger en dat geldt ook voor de Siemens iQ300 vrieskast GS36NVW3P. De snelvriesfunctie laat je toe om boodschappen in een mum van tijd in te vriezen wat ervoor zorgt dat ze langer vers blijven en de aanwezige vitamines netjes bewaard worden. Het waarschuwingssignaal waarmee de vrieskast is uitgerust voorkomt dat de temperatuur stijgt zonder dat je hiervan op de hoogte wordt gebracht. Bij stroomuitval ten slotte, is er een bewaartijd van maar liefst 25 uur. Dit is voldoende om een oplossing te vinden voor de stroomuitval of het verplaatsen van je producten voor ze opwarmen. Plaats de vrieskast in je garage of berging of zoek een handig plekje in de keuken. Met een geluidsniveau van amper 42dB is er geen storend gezoem en kan het toestel ook in de open keuken gezet worden.

Laatst bekende prijs: € 779.00

Bekijk alle Siemens iQ300 vrieskast GS36NVW3P reviews

About the Author