Siemens iQ500 vrieskast GS36NAX3P review

Siemens iQ500 vrieskast GS36NAX3P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens iQ500 vrieskast GS36NAX3P

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Siemens iQ500 vrieskast GS36NAX3P, zuinig en knap
De Siemens iQ500 vrieskast GS36NAX3P is een zuinig toestel dat bovendien erg knap en modieus oogt. In tegensteling tot de meeste vrieskasten is de Siemens iQ500 zwart van kleur waardoor hij perfect aansluit bij een trendy interieur. Je hoeft hem niet in de berging te zetten of de garage, in je keuken vormt hij een echte blikvanger en bovendien heb je zo alles bij de hand wanneer je gaat koken. Zoals gezegd is de Siemens iQ500 vrieskast GS36NAX3P niet enkel knap, maar zit het toestel ook laag in verbruik. Op jaarbasis is dit 237 kWu waardoor de vrieskast in een A++ klasse valt. De noFrost technologie zorgt ervoor dat het toestel ook nooit ontdooid moet worden. Ook dit draagt bij tot de zuinigheid van de Siemens iQ500 vrieskast GS36NAX3P.
Siemens iQ500 vrieskast GS36NAX3P, groot en handig
Met een inhoud van maar liefst 242 liter is de Siemens iQ500 zeker een grote vrieskast te noemen. Dit netto volume kan je optimaal benutten dankzij een handige indeling. Er zijn vier laden voorzien en meerdere glasplateaus die je al dan niet in het toestel plaatst. Twee laden zijn bigBoxen. Dit is vooral handig wanneer je ook grote verpakkingen wil opbergen in de vrieskast. Gezien alle laden transparant zijn, hoef je ze niet te openen om te zien wat je nog in de vrieskast hebt steken. Op de legplateaus kan je alles kwijt wat je graag dicht bij de hand hebt.
Optimaal vriesproces met de Siemens iQ500 vrieskast GS36NAX3P
Om je voedingswaren in de beste omstandigheden te bewaren is het belangrijk dat het vriesproces zo min mogelijk onderbroken wordt. Hiervoor is de Siemens iQ500 vrieskast GS36NAX3P voorzien van freshSense sensoren. Deze zorgen ervoor dat de temperatuur altijd constant blijft, ook wanneer je nieuwe levensmiddelen in het toestel zet. Mocht de deur per ongeluk blijven open staan, dan krijg je een waarschuwingssignaal zodra de temperatuur stijgt. Bij stroomuitval is er een bewaartijd van 25 uur. Dit laat je toe om een oplossing te vinden zonder risico dat je levensmiddelen slecht zijn doordat ze ontdooien.

Laatst bekende prijs: € 1029.00

Bekijk alle Siemens iQ500 vrieskast GS36NAX3P reviews

About the Author