Siemens iQ500 vrieskast GS54NAW45 review

Siemens iQ500 vrieskast GS54NAW45 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens iQ500 vrieskast GS54NAW45

Product informatie:

De Siemens iQ500 GS54NAW45: een hoogtechnologische vrieskast met A+++ energielabel
De Siemens iQ500 GS54NAW45 is een vrijstaande vrieskast met hoogtechnologische functies. De FreshSense-sensoren houden de binnentemperatuur van het toestel de hele tijd constant. Grote verpakkingen zoals voor pizza’s of taarten bewaar je in de riante BigBox.
FreshSense-technologie meet omgevingstemperatuur
De FreshSense-technologie meet zowel de binnentemperatuur als de temperatuur buiten het toestel. De sensoren registreren het verschil wanneer je de deur opent. Als er een temperatuurschommeling optreedt, dan gaat het koelsysteem harder werken en wordt de temperatuur uitgebalanceerd. Daardoor blijven de etenswaren steeds perfect ingevroren en behouden ze hun structuur als je ze ontdooit.
Flexibele indeling dankzij varioZone
Met de varioZone-architectuur kun je je vriezer flexibel indelen volgens je eigen behoeften. De laden en de legplateaus van de Siemens iQ500 vrieskast neem je heel eenvoudig uit het toestel weg om ze schoon te maken. Met de IceTwister heb je steeds vers ijs bij de hand om je drankjes af te koelen.
Automatisch ontdooien met permanente luchtcirculatie
Ben je gewoon dat je één keer of meerdere keren per jaar het toestel moet ontdooien om het schoon te maken of ijs weg te nemen? Bij de Siemens iQ500 is dit verleden tijd. Dankzij de NoFrost-technologie met permanente luchtcirculatie krijgt ijsvorming geen kans.
Ledverlichting geeft goed overzicht
De Siemens iQ500 vrieskast heeft het A+++ energielabel. Het is dan ook een energiezuinig toestel. De temperatuur regel je heel nauwkeurig. Er is een optisch en een akoestisch signaal als je de deur te lang openhoudt. Dankzij de ledverlichting heb je een helder overzicht over de inhoud. Bovendien is deze verlichting ook energiezuinig.
Draairichting deur omkeerbaar
De Siemens iQ500 vrieskast is een vrijstaand toestel. De draaideur is bovendien omkeerbaar. Kortom, ben je op zoek naar een uiterst energiezuinige diepvriezer waarin je etenswaren perfect kunt bewaren, dan is de Siemens iQ500 vrieskast GS54NAW45 een uitstekende keuze.

Laatst bekende prijs: € 829.00

Bekijk alle Siemens iQ500 vrieskast GS54NAW45 reviews

About the Author