Siemens iQ500 vrieskast GS58NAW35 review

Siemens iQ500 vrieskast GS58NAW35 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens iQ500 vrieskast GS58NAW35

Product informatie:

Zuinig en ruim, de Siemens iQ500 vrieskast GS58NAW35
Heb je nood aan een grote vrieskast met een laag verbruik, dan is de Siemens iQ500 vrieskast GS58NAW35 zeker het overwegen waard. Met een inhoud van niet minder dan 360 liter is er ruim voldoende plaats om al je soepen, ijsjes, pizza's, diepvriesmaaltijden en restjes te bewaren voor een later moment. De Siemens iQ500 vrieskast GS58NAW35 heeft een jaarlijks energieverbruik van slechts 301 kWu, waarmee een vrieskast van deze grootte binnen een A++ klasse valt.
Siemens iQ500 vrieskast GS58NAW35,praktisch in gebruik
Behalve groot en zuinig is de Siemens iQ500 vrieskast GS58NAW35 ook zeer praktisch in gebruik. Binnenin vind je 5 transparante diepvriesladen en verstelbare legplateaus uit glas. 1 van de diepvriesladen betreft een bigBox zodat ook grote verpakkingen zonder moeite een plekje vinden in de vrieskast. Doordat alles transparant is, zie je in een oogopslag wat er nog in het toestel zit zonder eerst elke lade te moeten openen. Je kunt voedingsmiddelen eenvoudig sorteren naar type of datum gezien je meer dan voldoende plaats hebt hiervoor.
Enkele handige functies van de Siemens iQ500 vrieskast GS58NAW35
Om het leven nog eenvoudiger te maken, is de Siemens iQ500 vrieskast voorzien van enkele handige en nuttige functies. Zo is er een snelvriesfunctie die ervoor zorgt dat alles onmiddellijk wordt ingevroren zodat de houdbaarheid verhoogt. DE freshSense sensoren zorgen voor een constant temperatuur wat ook bijdraagt aan zowel de bewaartermijn als de versheid van je voedingswaren. De noFrost-technologie ten slotte voorkomt ijsvorming zodat de vrieskast nooit ontdooid hoeft te worden.
Wat met een stroomuitval?
Een stroomuitval is niet langer een zorg wanneer je voor de Siemens iQ500 vrieskast kiest. Enerzijds is er een waarschuwingssignaal dat je op de hoogte brengt wanneer de temperatuur in de vrieskast teveel gestegen is. Je kunt dan onmiddellijk ingrijpen. Anderzijds is er de bewaartijd van 25 uur die je de zekerheid geeft dat je levensmiddelen goed blijven, zelfs wanneer de stroom overdag uitvalt en je dat pas 's avonds opmerkt. Je hebt dan nog ruim voldoende tijd om een oplossing te vinden.

Laatst bekende prijs: € 739.00

Bekijk alle Siemens iQ500 vrieskast GS58NAW35 reviews

About the Author