Siemens iQ500 vrieskist GS58NAW45 review

Siemens iQ500 vrieskist GS58NAW45 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens iQ500 vrieskist GS58NAW45

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Voedingswaren perfect invriezen met de Siemens iQ500 GS58NAW45
Ben je op zoek naar een ruime vrieskist met een handige indeling? De Siemens iQ500 vrieskist GS58NAW45 heeft een netto inhoud van maar liefst 360 liter. Dankzij de FreshSense-sensoren blijft de temperatuur steeds constant. Een vrieskast moet binnenin ijskoud zijn, maar mag binnenin geen ijspaleis worden. Gelukkig is de Siemens iQ500 vrieskist GS58NAW45 uitgerust met het NoFrost-systeem. Dit voorkomt ijsvorming aan de binnenkant van het toestel.
Constante temperatuur met FreshSense-sensoren
De FreshSense-sensoren van de Siemens iQ500 vrieskist GS58NAW45 zorgen ervoor dat de temperatuur in de vrieskist constant blijft. Als je de deur opent of als je voedingsmiddelen in het toestel inlaadt, dan ontstaat er een kleine schommeling in de temperatuur. De sensoren zorgen in dit geval voor een correctie in de vriestemperatuur. Daardoor blijven je al voedingsmiddelen perfect ingevroren en kun je ze nog langer bewaren. Bewaar je graag voedingsmiddelen zoals grote pizza's of ijstaarten in je vrieskist? Geen probleem met de Siemens iQ500 vrieskist GS58NAW45. Dit toestel heeft hier speciaal een BigBox voor. De BigBox is een groot vak voor extra veel grote verpakkingen. Zo houd je steeds je voorraad lekkers op peil, ongeacht de grootte van de verpakkingen.
VarioZone-design voor praktische indeling
Bovendien kun je het toestel ook nog eens helemaal naar je eigen wens indelen. Dankzij het VarioZone-design deel je de ruimte flexibel in. De lades en de glazen plateaus neem je heel eenvoudig weg uit het toestel en plaats je op de hoogte die je wenst. Deze flexibele indeling maakt het ook gemakkelijk om de legplateaus schoon te houden. Het toestel beschikt over maar liefst acht legplateaus. Het perfecte overzicht over de inhoud van je vrieskast behouden? Dat kan dankzij de heldere ledverlichting. Dit licht heeft een natuurlijk effect en is aangenaam voor de ogen. Bovendien is het nog eens energiezuinig ook. De levensduur van ledverlichting is heel lang. De Siemens iQ500 vrieskist GS58NAW45 is een vrijstaande ijskast. Met zijn hoogte van 191 centimeter en 360 liter inhoud kun je er gemakkelijk een voorraad eten voor een groot gezin in opbergen. Kortom, ben je op zoek naar een royale vrieskast, die bovendien nog eens heel praktisch is, dan is de Siemens Siemens iQ500 vrieskist GS58NAW45 jouw toestel!

Laatst bekende prijs: € 899.00

Bekijk alle Siemens iQ500 vrieskist GS58NAW45 reviews