Siemens vrieskast GS29VVW31 review

Siemens vrieskast GS29VVW31 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vrieskast GS29VVW31

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Siemens vrieskast GS29VVW31, zeer zuinig toestel
De Siemens vrieskast GS29VVW31 valt binnen een A++ energie-effici├źntieklasse en is hiermee beduidend zuiniger dan een toestel met dezelfde capaciteit dat in een klasse hoger zit. Dit is een groot voordeel gezien een vrieskast een serieuze invloed op de energierekening kan hebben. Bij de Siemens vrieskast GS29VVW31 is dat gelukkig niet het geval.
Ruime inhoud van de Siemens vrieskast GS29VVW31
Met een inhoud van 198 liter biedt de Siemens vrieskast voldoende ruimte voor al je levensmiddelen die bevroren bewaard moeten worden. Deze ruimte is ingedeeld in 6 transparante lades, waarvan eentje een BigBox is. Hier kan je al je grote verpakkingen moeiteloos in opbergen. De lades laten je toe om etenswaren ordelijk en gestructureerd te bewaren. Zo vind je alles veel sneller terug en weet je precies wat je in huis hebt zodra je de vrieskast opent.
Siemens vrieskast GS29VVW31, eenvoudig te integreren in je woning
Of je nu een plek in de berging hebt voorzien voor je vrieskast of in de keuken, het strakke design sluit mooi aan bij elke moderne woning. Je dient een ruimte te voorzien van 161 cm hoog, 60 cm breed en 65 cm diep om het toestel te kunnen plaatsen. Gezien de draairichting van de deur verwisselbaar is, kan het toestel op verschillende plekken naast een ander toestel of kast gezet worden. Vrieskasten worden vaak in de garage of berging geplaatst zodat ze niet in het zicht staan. Bij de Siemens vrieskast GS29VVW31 is dat echter nergens voor nodig. En het is een stuk handiger om alle levensmiddelen in de keuken bij de hand te hebben.
Siemens vrieskast GS29VVW31, perfect voor de open keuken
Heb je een open keuken, dan is het van het grootste belang om er enkel stille toestellen in te zetten. Zo ben je er zeker van dat je geen storende geluiden krijgt in de aansluitende woonkamer. De Siemens vrieskast GS29VVW31 is met zijn geluidsniveau van 42 dB ideaal op dat vlak. Je hoort hem amper waardoor je enkel merkt dat hij er staat wanneer je een snelle hap, een ijsje of iets anders lekkers wil nemen.

Laatst bekende prijs: € 569.00

Bekijk alle Siemens vrieskast GS29VVW31 reviews

About the Author