Siemens vrieskast iQ500 GS29NDW3P review

Siemens vrieskast iQ500 GS29NDW3P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vrieskast iQ500 GS29NDW3P

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Deze ruime vriezer van 200 liter hoef je nooit meer te ontdooien dankzij de noFrost  technologie. Dankzij de transparante laden, waarvan 1 extra grote lade kan je alles overzichtelijk opbergen. Bovendien ben je flexibel in de indeling van de vriezer dankzij de varioZone. Dit zijn uitneembare glasplateaus waar je makkelijk je bakjes met voedingsmiddelen op kwijt kan en deze dus niet in een lade hoeft op te bergen. De glazen plateaus zijn uitneembaar en kan je dus op de manier indelen zoals jij dat handig vind.
Nooit meer ontdooien
Dankzij het noFrost  systeem hoef je de Siemens iQ500 vrieskast nooit meer zelf te ontdooien. De vriezer zorgt er zelf voor dat er nooit ijs wordt gevormd op je producten of op het interieur van de vriezer. De ingebouwde sensoren voorkomen een onderbreking van het vriesproces bij het toevoegen van kleine hoeveelheden levensmiddelen. Hierdoor blijft de tempratuur stabiel en blijven je producten langer houdbaar. Het Multi Airflow systeem zorgt er voor dat er gelijkmatig koude lucht wordt verspreidt. Bij deze Siemens vrieskast kan je gebruik maken van de SuperVriezen optie.  Hierbij hoef je maar op een knop te drukken. Deze  functie zorgt er voor dat nieuwe producten snel worden ingevroren. Zodra de binnen tempratuur weer stabiel is, slaat de functie automatisch weer af.
Overzichtelijk en Flexibel indelen
Dankzij de vriezer de ruime vriezer heb je alle ruimte om je diepvrieswaren op te slaan. De vriezer beschikt over een varioZone. Dit betekent dat hij beschikt over uitneembare glasplateaus, hierdoor ben je flexibel in de indeling van je vriezer en heb je makkelijk toegang tot al je spullen. Daarnaast beschikt de Siemens vrieskast over 4 transparante diepvriesladen waarvan er een extra groot is zodat je er makkelijk grote vrieswaren of meerdere vriesbakjes of pizza’s in op kunt bergen. Alle laden zijn uitneembaar.
Door de LED verlichting in de vriezer is de binnenkant  gelijkmatig en helder verlicht in alle niveaus. De LED verlichting in combinatie met de transparante lades zorgen ervoor dat je een goed overzicht houd. Op het bedieningspaneel kan je de diepvriestempratuur digitaal aflezen en tot op de graad instellen met de +/- toetsen.
De vrieskast is ruimtebesparend tegen de wand te plaatsen dankzij de 90 graden openingshoek van de deur. Daarnaast is de draairichting van de deur te verwisselen, zo is hij aan te passen aan je eigen keuken.

Laatst bekende prijs: € 719.00

Bekijk alle Siemens vrieskast iQ500 GS29NDW3P reviews