Siemens vriezer (onderbouw) GU15DA55 review

Siemens vriezer (onderbouw) GU15DA55 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vriezer (onderbouw) GU15DA55

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Alles over de Siemens GU15DA55
Eten weggooien hoeft niet meer, want met deze 4-sterren onderbouw vriezer vries je alles moeiteloos in. Met de knop superVriezen kan dat zelfs razendsnel. Verder heeft dit apparaat nog meer moderne gemakken, zoals een sofClose deursluiting en een mechanische temperatuurregeling.
Ontdek het gemak van de Siemens GU15DA55 onderbouw vriezer
Van ijsjes tot en met diepvriesgroenten en van brood tot en met vlees en vis: in een vriezer kun je bijna zo goed als alles lang bewaren. Het is dus een ideaal apparaat als je niet ieder dag boodschappen wilt doen of regelmatig teveel kookt. Siemens heeft met de GU15DA55 een mooi ruim exemplaar waarin je je etenswaren overzichtelijk kunt invriezen. De inhoud van deze onderbouw vriezer is 98 liter. Het apparaat bevat drie lades zodat je makkelijk vlees en vis kunt scheiden van bijvoorbeeld brood. Deze lades zijn ook doorzichtig, waardoor je direct ziet wat de inhoud is. Wil je overigens eten extra snel invriezen? Dat kan met behulp van de knop superVriezen. Overigens heeft de Siemens GU15DA55 een diepvriesruimte met vier sterren en bedraagt de vriescapaciteit 12 kilo per 24 uur. Is er een elektrische storing? Dan kan het apparaat 23 uur je voedingswaren goed houden. De vriezer heeft ook een mechanische temperatuurregeling en alarmeert je wanneer de temperatuur omhoog gaat.
Sterk en bescheiden
Een belangrijke voorwaarde voor een onderbouw vriezer is dat hij naadloos in je keuken integreert. Met de afmetingen 82 x 60 x 55 cm past hij in de meeste gevallen onder een inbouw koelkast. Verder zul je hem haast niet horen dankzij een geluidssterkte van 38dB. Verder heeft deze vriezer een subtiele softClose deursluiting.
Met de Siemens GU15DA55 heb je een onderbouw vriezer die makkelijk is te integreren in je keuken. Bovendien biedt hij veel ruimte en is hij voorzien van aantrekkelijke innovaties, zoals de functie superVriezen en een alarm bij temperatuurstijging.

Laatst bekende prijs: € 467.00

Bekijk alle Siemens vriezer (onderbouw) GU15DA55 reviews

About the Author