Zanussi vrieskast ZFT11407WA review

Zanussi vrieskast ZFT11407WA review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Zanussi vrieskast ZFT11407WA

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Zanussi vrieskast ZFT11407WA is een slimme en energiezuinige aanschaf
Zoek je een compact maar ruim tafelmodel vriezer in energieklasse A++ met eenvoudige bediening? Zanussi vrieskast ZFT11407WA past exact in dit plaatje. De drie ruime laden met transparante voorkant zijn zeer overzichtelijk en handig in gebruik.
Praktisch en overzichtelijk
Zanussi vrieskast ZFT11407WA neemt weinig plaats in en door het tafelmodel is de bovenkant te gebruiken als extra ruimte. Hij is handig voor een klein huishouden of als extra vriesruimte bij grotere huishoudens. Met een volume van 91 liter is hij verrassend royaal. Deze inhoud is verdeeld over drie laden, waarvan de middelste extra groot is. De laden trek je soepel open en dicht dankzij de geleiders waarop ze rusten. De bovenste vrieslade heeft een hygi├źnisch en eenvoudig te openen deksel. De voorkant van de laden is transparant. Door bijvoorbeeld vriesdozen te gebruiken met etiket zie je snel wat je zoekt en hoelang het er in zit. Vanwege de eenvoudige bediening begrijp je direct hoe het apparaat werkt. Binnen 24 uur kun je 12 kg tegelijk invriezen en bij stroomuitval houdt deze vrijstaande vrieskast de inhoud nog 22 uur op temperatuur. Een rood lampje geeft aan dat de temperatuur te hoog is en aangepast moet worden. De draairichting van de deur is verwisselbaar, links of rechts. Aan de voorkant zitten verstelbare voetjes.
Besparend qua energie, geld en tijd
Zanussi vrieskast ZFT11407WA heeft een A++ klasse energielabel conform de EU-wetgeving. Het jaarlijkse energiegebruik is 145 kWu. Dit betekent dat hij vriendelijk is voor het milieu en je jaarlijkse energierekening. Met 40 decibel is het daarbij qua geluid een rustig apparaat. Omdat je meerdere boodschappen tegelijk in de aanbieding kunt kopen en invriezen bespaar je geld en tijd. Ditzelfde bereik je door op een rustig moment grotere hoeveelheden te koken en een deel daarvan in te vriezen voor drukke dagen. Bijzondere producten die alleen met feestdagen te koop zijn kun je nu het hele jaar eten, omdat je ze in de vrieskast bewaart. Kortom een energiezuinig en praktisch apparaat dat weinig plek inneemt en zijn werk goed doet.

Laatst bekende prijs: € 249.00

Bekijk alle Zanussi vrieskast ZFT11407WA reviews

About the Author