Zanussi vriezer (onderbouw) ZQF11430DA review

Zanussi vriezer (onderbouw) ZQF11430DA review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Zanussi vriezer (onderbouw) ZQF11430DA

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Zanussi onderbouw vriezer ZQF11430DA
Deze vriezer van Zanussi is voorzien van transparante lades, zodat je al kan zien welke producten zich in de vriezer bevinden zonder de lades te openen. Bovendien heeft het apparaat een bewaartijd van 29 uur bij stroomuitval en een deur open alarm.
Verwisselbare deur en efficiënte indelingsmogelijkheden
Deze compacte vriezer heeft een inhoud van 98 liter en is voorzien van vier lades. De lades bieden jou de mogelijkheid om de producten zo efficiënt mogelijk op te bergen. Één van de vier lades is minder diep, waardoor je deze uitstekend kunt gebruiken voor het invriezen van ijsklontjes. De draairichting van de deur van de vriezer is verwisselbaar, zodat je zelf kunt bepalen of je de deur naar links of naar rechts wil laten draaien. Hierdoor heb je meer kans dat het apparaat past op de plek die je voor ogen had.
Een vriezer met extra functies
De vriezer heeft een bewaartijd bij stroomuitval van maar liefst 29 uur. Dankzij deze functie hoef je niet meer bang te zijn dat de producten in de vriezer vergaan, omdat ze wegens stroomuitval niet langer gekoeld konden worden. Wanneer je per ongeluk de deur van het apparaat open laat staan, zal er een alarm afgaan om te laten weten dat de deur gesloten moet worden. Behalve het deur open alarm zal er ook een alarm klinken als de temperatuur aan de binnenzijde van het apparaat te hoog oploopt.
Slimme koop
Deze onderbouw vriezer heeft energielabel A+ met een jaarlijks energieverbruik van 198 kilowattuur. Dit betekent dat het apparaat zuinig omgaat met energie. Dit is voor jou een groot voordeel, omdat de vriezer immers dag en nacht bezig is om koel te blijven. Dankzij dit zuinige verbruik bespaar je op de kosten voor energie en haal je bovendien een milieuvriendelijker apparaat in huis. De Zanussi onderbouw vriezer ZQF11430DA is te omschrijven als een apparaat dat zeker goed kan helpen om jouw huishouden nog beter op rolletjes te laten lopen. Het deur open alarm, bewaartijd bij stroomuitval en de energiezuinigheid zijn andere handige functies die als fijn extraatje gezien kunnen worden.

Laatst bekende prijs: € 426.00

Bekijk alle Zanussi vriezer (onderbouw) ZQF11430DA reviews

About the Author