AEG AbsoluteCare warmtepompdroger T67682NIH review

AEG AbsoluteCare warmtepompdroger T67682NIH review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG AbsoluteCare warmtepompdroger T67682NIH

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Energiezuinig drogen met de AEG T67682NIH warmtepompdroger
Met de AEG T67682NIH warmtepompdroger droog je jouw wasgoed op een energiezuinige manier! De droger is namelijk uitgerust met een A+++ energielabel, waardoor je weet dat het energieverbruik laag is. Dit is onder andere te danken aan het OptiSense-systeem. Slimme sensoren kunnen de vochtigheid meten, waardoor het apparaat weet hoelang er gedroogd moet worden. Voor iedere lading wordt de juiste droogtijd ingesteld, waardoor je nooit te lang droogt en dus energie kunt besparen. Het energiezuinige aspect van deze warmtepompdroger heeft ook te maken met het gebruik van een ÖKOwarmtepomp en ÖKOFlow-systeem. De ÖKOwarmtepomp-technologie zorgt ervoor dat het wasgoed op een lagere temperatuur gedroogd kan worden, waardoor minder energie gebruikt wordt. Dankzij het ÖKOFlow-systeem is de droger uitgerust met een efficiënt filtersysteem dat makkelijk schoongemaakt kan worden. Hierdoor blijft de luchtstroom eenvoudig optimaal, wat uiteindelijk energiebesparend werkt. Met behulp van de slimme technologieën van deze droger kun je dus energiezuinig de was drogen!
ProTex Plus droger voor delicaat wasgoed
Het wasgoed dat je in de AEG T67682NIH warmtepompdroger stopt, komt er zeker mooi uit. Het apparaat staat bekend als een ProTex Plus droger waarin zelfs de meest delicate ladingen gedroogd kunnen worden. Dankzij het Woolmark Blue label kun je zelfs wollen kledingstukken drogen die eigenlijk alleen geschikt zijn voor handwas. Dit is mogelijk doordat deze droger is uitgerust met een AbsoluteCare-systeem. Dit systeem past de draairichting, draaisnelheid en temperatuur aan de verschillende soorten kleding aan. Hierdoor past het droogproces precies bij jouw wasgoed!
Silent System Plus voor een stille droogcyclus
In deze warmtepompdroger wordt het wasgoed bijna geruisloos gedroogd. De droger is namelijk uitgerust met Silent System Plus, waardoor het lawaai tot een minimum beperkt wordt. Wanneer je kiest voor de Extra Silent-cyclus is dit zelfs maar 62 decibel!

Laatst bekende prijs: € 879.00

Bekijk alle AEG AbsoluteCare warmtepompdroger T67682NIH reviews

About the Author