AEG AbsoluteCare warmtepompdroger T8DB84EW review

AEG AbsoluteCare warmtepompdroger T8DB84EW review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG AbsoluteCare warmtepompdroger T8DB84EW

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De AEG T8DB84EW warmtepompdroger is je best hulp in huis
Soms wil je ook de dingen die eigenlijk niet in de droger mogen zo snel mogelijk droog hebben. Dat kan nu zonder enig probleem met deze AEG AbsoluteCare warmtepompdroger. Van lingerie tot ski-jack, al je wasgoed is optimaal beschermd.
Met het AbsoluteCare®-systeem van AEG is al je wasgoed veilig
Het unieke AbsoluteCare®-systeem dat AEG heeft ontwikkeld zorgt er uiteraard voor dat je was perfect droog uit de trommel komt. Maar het doet meer. Zo kun je ook je fijne was en wol zorgeloos drogen in de warmtepompdroger van AEG. Het programma past zich volledig aan aan het wasgoed dat je in de droger hebt gestopt, zodat je met een gerust hart zelfs je meest kostbare kledingstukken in de AEG T8DB84EW kunt drogen.
Drogen op lagere temperaturen
De AEG T8DB84EW wasdroger is voorzien van ProSense®-technologie, die er zorg voor draagt dat al je wasgoed op lagere temperaturen kan worden gedroogd zonder dat dit betekent dat het de droogtijd verlengt. De sensoren zorgen voor een optimale circulatie in de trommel en monitoren exact de hoeveelheid vocht die uit je kleding verdampt. Lagere temperaturen betekenen niet alleen het behoud van je kleding, maar natuurlijk ook een veel lager energieverbruik. De AEG T8DB84EW warmtepompdroger is dan ook gerangschikt in energieklasse A++, wat je ieder jaar aanzienlijk scheelt in de stroomkosten.
Het onderhoudsvrije ÖKOFlow-filtersysteem van AEG
Alle wasdrogers van AEG zijn uitgerust van het ÖKOFlow-filtersysteem. Dit unieke filtersysteem zorgt ervoor dat de kwetsbare electronica en de warmtewisselaar van de AEG T8DB84EW warmtepompdroger optimaal worden beschermd. Bovendien is het reinigen van de filters een fluitje van een cent. Door de verbeterde filtersystemen en de lagere droogtemperaturen, is de AEG T8DB84EW een droger die energiezuinigheid combineert met perfecte droogresultaten. Heerlijk frisse was, die gedurende het hele droogproces optimaal wordt beschermd tegen onnodige slijtage en een energieverbruik dat goed is voor je portemonnee en het milieu.

Laatst bekende prijs: € 649.00

Bekijk alle AEG AbsoluteCare warmtepompdroger T8DB84EW reviews