AEG AbsoluteCare warmtepompdroger T8DE86CS review

AEG AbsoluteCare warmtepompdroger T8DE86CS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG AbsoluteCare warmtepompdroger T8DE86CS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Slimme droger voor 8 kilo was tegelijk
Met de AEG AbsoluteCare warmtepompdroger T8DE86CS haal je veel gemak in huis, want deze droger kan zijn programma aanpassen aan je was. Die slimme techniek met sensoren bespaart tijd en energie.
Zuiniger kan een droger niet zijn
Je kunt met een gerust hart al je wasgoed aan de AEG AbsoluteCare warmtepompdroger T8DE86CS toevertrouwen, want deze technisch hoogstaande droger heeft alles in huis om met elke textielsoort voorzichtig te kunnen omgaan. Zo is het AbsoluteCare systeem in staat om de trommelbewegingen en de droogtemperatuur precies te monitoren en zorgt de SensiDry technologie voor optimale droogresultaten met een zo laag mogelijke temperatuur. Daarmee spaart de AEG AbsoluteCare warmtepompdroger T8DE86CS niet alleen energie, maar slijt je was ook minder snel. Warmtepompdrogers zijn zuinige apparaten, maar deze AEG AbsoluteCare warmtepompdroger T8DE86CS is echt heel zuinig. Het gemiddelde energieverbruik per jaar is slechts 177 kilowatt, en dat is goed voor energielabel A+++. AEG is een degelijk en betrouwbaar merk, dus je investeert met de aanschaf van de AEG AbsoluteCare warmtepompdroger T8DE86CS in de toekomst. Met deze droger kun je rekenen op jarenlang gebruiksplezier en lage gebruikskosten.
Uniek filtersysteem en veel programmakeuzes
In deze droger wordt je was niet in elkaar gedraaid want de trommel draait afwisselend linksom en rechtsom. De AEG AbsoluteCare warmtepompdroger T8DE86CS bereikt zo ook een veel beter en gelijkmatiger droogresultaat. De sensor stopt het droogproces als de gewenste drooggraad is bereikt, zodat onnodig energieverbruik voorkomen wordt. AEG weet met lage temperaturen en moderne technologie efficiënt te drogen en je kleding in vorm te houden. Het restvocht wordt opgevangen in een reservoir of afgevoerd via een vaste aansluiting. Je kunt de AEG AbsoluteCare warmtepompdroger T8DE86CS dus in vrijwel elke ruimte plaatsen. Natuurlijk zijn er speciale programma's voor katoen, synthetische stoffen en wol, en kun je kiezen voor strijkdroog, extra droog of kastdroog resultaat. AEG heeft een uniek ÖKOFlow filtersysteem dat met slechts één filter moeiteloos en effectief werkt, waar andere machines meer dan één filter nodig hebben. Het filter kan bovendien eenvoudig gereinigd worden.
Een duurzame motor met betere prestaties
De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze warmtepompdroger is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Bovendien levert deze motor betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

Laatst bekende prijs: € 899.00

Bekijk alle AEG AbsoluteCare warmtepompdroger T8DE86CS reviews

About the Author