AEG warmtepompdroger T65370NAH review

AEG warmtepompdroger T65370NAH review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG warmtepompdroger T65370NAH

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Zijdezachte kleding dankzij de AEG Warmtepompdroger T65370NAH
De AEG Warmtepompdroger T65370NAH is het ideale apparaat wanneer je graag droge en zijdezachte kleding wenst. Het is een zeer energiezuinige machine die beschikt over een aantal moderne functionaliteiten, waardoor je kleding er altijd zo goed als nieuw uitziet.
Zeer energie efficiënt
Deze droger maakt gebruik van een speciale warmtepomptechnologie die je kleding droogt op een veilige en lage temperatuur. De AEG Warmtepompdroger heeft de gebruiker zeer veel te bieden. Zo heeft het een droogcapaciteit van 7 kg en is het ingedeeld in energie-efficiëntieklasse A+. Tevens maakt het apparaat gebruik van het OptiSense-systeem. Deze bevat intelligente vochtigheidssensoren die zorgen voor zeer laag energiegebruik.
Duurzamer dan ooit
Met het aanschaffen van dit geavanceerde apparaat kies je voor duurzaamheid. Deze warmtepompdroger past dan ook helemaal bij de moderne tijd. Zo heeft het een zeer efficiënt filtersysteem dat er voor zorgt dat je slechts één filter hoeft schoon te maken. Daardoor blijft de luchtstroom altijd hoog, wat op zijn beurt het energieverbruik zeer laag houdt.
Geruisloos drogen
De AEG Warmtepompdroger T65370NAH heeft nog veel meer te bieden. Zo is het niet alleen duurzaam, maar ook zeer stil. Sterker nog, het drogen van je kleding vindt bijna geruisloos plaats. Dit heeft de droger te danken aan het speciale Silent System, dat geluiden elimineert.
De vele voordelen van de T65370NAH
Vrijwel geen enkele warmtepompdroger biedt zoveel voordelen als de T65370NAH. Het is het perfecte apparaat wanneer je zijdezachte en mooie kleding wenst. Bovendien is het ook nog eens zeer energie efficiënt en geruisloos. Daardoor valt je energierekening een stuk lager uit. De T65370NAH maakt het drogen van je kleding gemakkelijker en fijner dan ooit.

Laatst bekende prijs: € 398.00

Bekijk alle AEG warmtepompdroger T65370NAH reviews