AEG warmtepompdroger T7DB83GS review

AEG warmtepompdroger T7DB83GS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG warmtepompdroger T7DB83GS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Droge kleding regelen met de AEG warmtepompdroger T7DB83GS
Zelfs je wollen kleding en je mooie overhemden droog je veilig in de AEG T7DB83GS! Door de AEG SensiDry technologie is de droogtijd kort, met een lage temperatuur. Heeft slechts één filter, dus vraagt weinig onderhoud!
Design, ergonomie en capaciteit
De AEG warmtepompdroger T7DB83GS heeft een droogcapaciteit van 8 kg, wat hem ook geschikt maakt voor een groter huishouden. Met energie efficiëntieklasse A+ is dit een zuinige droger. Voor extra comfort is deze droger voorzien van verstelbare voeten en een deur met verwisselbare draairichting. Handig, want een droger gebruik je vaak en zo sluit hij extra aan aan jouw behoefte (en de beschikbare ruimte). De AEG T7DB83GS is voorzien van een digitaal scherm met resterende tijd indicatie. Je instellingen regel je met de knoppen, draaiknop en touch toetsen.
Daarom is de AEG warmtepompdroger T7DB83GS goed voor je kleding.
Veel mensen stoppen hun mooie kleding nog steeds niet gauw in de droger. Bij de AEG T7DB83GS kan je dit gerust doen. Met de SensiDry technologie blijft de temperatuur laag, terwijl de droogtijd korter is. Twee vliegen in een klap, want dat overhemd kan veilig in de droger zonder dat de cyclus lang duurt. Vervolgens zorgt de AEG ProSense technologie dat de droogtijd en het energieverbruik optimaal worden aangepast aan de hoeveelheid wasgoed. Als je slechts een paar kledingstukken wil drogen, past deze droger zich aan.
Programma's en filter
Met de handige programma's is er altijd wel een droogcyclus die past bij jouw dag of wasgoed. De AEG warmtepompdroger T7DB83GS heeft de volgende programma's:
Katoen
Synthetica
Mix
Wol
Zijde
Strijkvrij
Beddengoed
Sportkleding
Active wear
Het programma 'strijkvrij' scheelt jou weer tijd! Wat ook tijd bespaart, is het Ökoflow filtersysteem waarbij de droger werkt met maar één filter in plaats van meerdere. Het filter is eenvoudig te verwijderen en schoon te maken.
Bespaar tijd met de AEG warmtepompdroger T7DB83GS
Met zijn strijkvrije programma en goede verzorging van al je kleding, is drogen met de AEG T7DB83GS zó gedaan. Met een capaciteit van 8 kg is hij prima voor gezinnen.

Laatst bekende prijs: € 649.00

Bekijk alle AEG warmtepompdroger T7DB83GS reviews

About the Author