AEG warmtepompdroger T7DB83GW Outlet review

AEG warmtepompdroger T7DB83GW Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG warmtepompdroger T7DB83GW Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Over de AEG warmtepompdroger T7DB83GW
Een gebruiksvriendelijke warmtepompdroger met ProSense en SensiDry-technologie binnen 10 effectieve programma’s. Je wasgoed droogt nooit langer dan gewenst. De ProTex-trommel met luchtstroom-geleiders en gegolfde armen is extra zacht voor je kleding.
Geavanceerde SensiDry en ProSense-technologie
Omdat de AEG T7DB83GW geen elektriciteit maar een warmtepomp gebruikt om de lucht in de trommel te verwarmen, werkt het apparaat efficiënter en effectiever. De 8 kg droogcapaciteit is ruim voldoende voor een middelgroot huishouden. Om verschillende soorten wasgoed te drogen kun je kiezen uit 10 programma’s, waaronder Sport, Wol, Zijde en Anti-Kreuk. SensiDry-technologie zorgt ervoor dat vocht bij een aanzienlijk lagere temperatuur uit de stoffen onttrokken wordt, zonder dat de droogtijd hierdoor toeneemt. ProSense-technologie houdt de vochtigheidsgraad binnen de trommel continu in de gaten, waardoor een programma wordt beëindigd zodra de gewenste droogtegraad bereikt is. Je kleding wordt nooit aan overbodige warmte blootgesteld en behoud de originele pasvorm, textuur en kleur. De ProTex-trommel is speciaal ontworpen om je kleding te beschermen tijdens het wentelen. Het unieke patroon van de binnenwand maakt dat er een constante luchtstroom tussen de wand en je wasgoed zit, waardoor er geen wrijving ontstaat. De gegolfde armen loodsen je kleding en linnengoed extra voorzichtig naar het midden van de trommel, zodat ze niet in de knoop raken of beschadigen. Je kunt je delicate stoffen zoals, zijde, wol en leder met een gerust hart in de wasdroger doen.
Comfort extra’s:
Een groot LCD scherm houdt je continu op de hoogte over het verloop van het droogproces (fase van het proces, droogtegraad van je wasgoed, de resterende droogtijd).
Onderhoudsvrije condensor filter, waardoor de wasdroger minimaal onderhoud vereist om zo energiezuinig mogelijk te blijven opereren. Je hoeft slechts de pluizenfilter in de deuropening schoon te houden.
Ruime deur met helder glas en een geriefelijke handgreep.
Startuitstel biedt je de mogelijkheid om het droogautomaat in daluren te laten opereren.
De energiezuinige en stille T7DB83GW warmtepompdroger van AEG maakt het drogen van je wasgoed tot een ontspannen job, met perfect droogresultaat.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle AEG warmtepompdroger T7DB83GW Outlet reviews

About the Author