AEG warmtepompdroger T7DBN400 review

AEG warmtepompdroger T7DBN400 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG warmtepompdroger T7DBN400

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

AEG warmtepompdroger T7DBN400
Deze wasdroger heeft een maximaal vulgewicht van 7 kg en is voorzien van 14 programma’s. ProSense- en SensiDry technologie beheren de drooginstellingen. Het apparaat heeft een beschermende ProTex trommel en een handig 2-in-1 filtersysteem.
ProSense: slimme technologie voor perfect rendement
De AEG warmtepompdroger T7DBN400 is uitgerust met een beladingssensor die de hoeveelheid was weegt en met sensoren die de vochtigheid en warmte in de trommel meten. Zo zorgt het ProSense-systeem tijdens elke cyclus voor de ideale temperatuur en droogtijd. Het apparaat stopt automatisch wanneer de ingestelde droogtegraad is bereikt. ProSense werkt doeltreffend voor zowel een volledige lading als voor het drogen van enkele kledingstukken.
SensiDry: lagere droogtemperaturen met dezelfde droogresultaten
De door AEG ontwikkelde SensiDry-technologie laat warmtepompdrogers bij een lagere temperatuur vocht onttrekken aan stoffen. De gemiddelde droogtemperatuur is de helft lager dan bij traditionele warmtepompdrogers. Hierdoor behouden de stoffen hun textuur tijdens het drogen en zien je kleren er langer als nieuw uit. SensiDry heeft geen invloed op de duur van de programma’s. De AEG T7DBN400 droogt een volle lading in slechts 134 minuten.
Andere kenmerken van de AEG Lavatherm T7DBN400 warmtepompdroger
Keuze uit 14 droogprogramma’s, waaronder programma’s voor sportkleding, zijde en wol en 3 verschillende programma’s voor synthetische stoffen (strijkdroog, kastdroog en extra droog). Met het tijd-programma kun je de droogtijd zelf instellen.
De Anti-Kreuk fase kan tot 60 of 90 minuten worden verlengd.
Op het digitaal scherm kun je de programmafasen en de resttijd van de droogcyclus aflezen.
De geavanceerde ProTex trommel beschermt je kleding tijdens het drogen.
Dankzij het ÖKOFlow-filtersysteem gebruikt de wasdroger slechts één filter.
Condenswaterreservoir linksboven in bedieningspaneel, hier kan 5.28 liter condenswater in opgevangen worden.
De AEG warmtepompdroger T7DBN400 is uitgerust met een duurzame inverter motor. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Bovendien levert deze motor betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG. De fraai ontworpen droogautomaat kan vrijstaand in de bijkeuken worden geplaatst en is tevens geschikt voor onderbouw. Je wasgoed wordt uitstekend en veilig gedroogd met deze A++ energiezuinige warmtepompdroger.

Laatst bekende prijs: € 555.00

Bekijk alle AEG warmtepompdroger T7DBN400 reviews

About the Author