AEG warmtepompdroger T7DBN611 review

AEG warmtepompdroger T7DBN611 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG warmtepompdroger T7DBN611

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

AEG warmtepompdroger T7DBN611
Deze zeer zuinige wasdroger heeft een eenvoudig bedieningspaneel met een groot LCD scherm. SensiDry- en ProSense-technologie reguleren de temperatuur en de duur van de 10 programma's nauwkeurig. Het maximale vulgewicht van de droger is 7 kg.
De AEG T7DBN611 houdt je kleren als nieuw
De warmtepompdroger is uitgerust met ProSense-technologie. Met behulp van vochtigheids- en temperatuursensoren worden de instellingen van het droogprogramma op een slimme manier beheerd. Dit gebeurt tijdens elke cyclus, zodat je kleding nooit langer gedroogd wordt dan nodig is. Dankzij SensiDry-technologie worden je kleren op de helft van de normale temperatuur gedroogd, zonder dat de droogtijd hierdoor toeneemt. De lagere temperatuur voorkomt dat de vezels van de stoffen slijten of hun textuur verliezen. Zo blijven je hemden er uitzien als nieuw en je handdoeken zijdezacht aanvoelen.
Een eenvoudig bedieningspaneel en 10 verschillende programma’s
De programma’s en de speciale opties van de AEG warmtepompdroger T7DBN611 zijn eenvoudig in te stellen. Droogprogramma’s voor o.a. katoen, synthetisch, zijde en sportkleding selecteer je in een handomdraai. Met handige elektronische toetsen kun je de anti-kreukfase verlengen, de extra-stil functie activeren en de droogtegraad instellen (voor katoen en synthetische stoffen). Een groot LCD scherm toont je onder meer de gekozen instellingen en de resttijd van de droogcyclus.
Nog meer kenmerken van de AEG warmtepompdroger T7DBN611
De droger is uitgerust met een ProTex-trommel met een speciale structuur en zachte randen aan de kussentjes. Je kleren raken niet in de knoop en kreuken aanzienlijk minder.
De anti-kreukfase kan tot 60 minuten of 90 minuten worden verlengd.
Het 2-in-1 ÖKOFlow-filtersysteem maakt het onderhoud van de wasdroger een stuk eenvoudiger. Je hoeft slechts één filter te verwijderen en reinigen.
Op het display ontvang je meldingen voor onderhoud: filter, condensor en reservoir.
Een duurzame motor met betere prestaties
De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.
Vanwege de warmtepomptechnologie is het energieverbruik van de AEG T7DBN611 ook erg laag. De warmte die in de machine zit wordt namelijk hergebruikt. Zuinig, snel en veilig worden je handdoeken, beddengoed en kledingstukken perfect gedroogd.

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle AEG warmtepompdroger T7DBN611 reviews

About the Author