AEG warmtepompdroger T86597NIH review

AEG warmtepompdroger T86597NIH review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG warmtepompdroger T86597NIH

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

AEG warmtepompdroger T86597NIH
Deze droger scoort goed op alle fronten: een A++ energielabel, een inhoud van maar liefst 9 kilo, droogklasse A, technisch hoogstaand en gemaakt om lang mee te gaan. Dit is de ideale warmtepompdroger voor een gezin.
Zacht voor je fijne was
Ben je op zoek naar een zuinige droger met een ruime inhoud, dan heeft deze AEG warmtepompdroger je veel te bieden. Het is een populaire droogmachine met een lange levensduur en goede prestaties. Lees de gebruikersrecensies er maar op na, een gemiddelde score tussen de 8 en de 9 is gewoon top. AEG is technisch vooruitstrevend en dat bewijst ook deze machine. De Sensidry®-technologie beschermt je kleding door altijd de laagst mogelijke temperatuur te selecteren, of je nu katoen, synthetisch wasgoed of een mix wilt drogen. Zo blijven ook de meest kwetsbare kledingstukken langer mooi. Deze AEG droger heeft bovendien een Woolmark Blue-certificering, zodat je zeker weet dat ook je wollen truien veilig gedroogd kunnen worden. De trommel is een zogenaamde Soft Drum met een OptiSense-systeem, allemaal ontwikkeld om onnodige slijtage te voorkomen en je was zo zacht mogelijk te behandelen tijden de droogcyclus.
Stil als de nacht
Een van de belangrijkste onderdelen van een droger is het filter. Deze AEG warmtepompdroger heeft slechts één filter. Dat is een zeer efficiënt werkend ÖKOFlow-filter, een dubbellaags filter dat zelfs de kleinste stofdeeltjes opvangt. Houd je dat filter goed schoon, dan blijft de luchtstroom hoog en kan de droger steeds met een minimaal energieverbruik voor droge was zorgen.
Over het geluidsniveau hoef je je geen zorgen te maken. De moderne inverter-motor is gemaakt om zo geruisloos mogelijk te draaien, en AEG heeft zelfs een Silent-cyclus ingebouwd zodat je met minder dan 57 decibel aan geruis je was kunt drogen. Ideaal voor wie zijn droger 's nachts laat draaien. Ook de ombouw van de droger is speciaal geïsoleerd om zo min mogelijk lawaai te produceren. Stil, zuinig, geweldige droogcapaciteit, dat zijn stuk voor stuk overtuigende voordelen van deze AEG warmtepompdroger

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle AEG warmtepompdroger T86597NIH reviews

About the Author