AEG warmtepompdroger T8DE84CS review

AEG warmtepompdroger T8DE84CS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG warmtepompdroger T8DE84CS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

AEG warmtepompdroger T8DE84CS
Een geavanceerde wasdroger met AbsoluteCare-systeem, ProSense- en SensiDry-technologie. Het grote LCD display biedt een simpele en vlotte bediening. De A++ energiezuinige warmtepompdroger is uitgerust met het uiterst efficiënte ÖKOFlow-filtersysteem.
Ervaar een excellent droogsysteem
De AEG warmtepompdroger T8DE84CS heeft 10 verschillende droogprogramma's, waaronder programma's voor synthetische stoffen, wol, outdoorkleding en dekbedden. Het apparaat maakt gebruik van hoogstaande technologie die het droogproces perfectioneert en je kleding optimaal beschermd tijdens de cyclus.
AbsoluteCare: Bij elk programma worden de droogtemperatuur en de bewegingen van de trommel nauwkeurig afgestemd op de lading. Zo krijgt elke stof de juiste behandeling.
SensiDry: Deze technologie zorgt ervoor dat de warmtepompdroger bij een lagere temperatuur vocht aan stoffen onttrekken. Hierdoor behouden je kledingstukken hun vorm en conditie.
ProSense: De duur van het programma wordt aangepast aan het gewicht en de vochtigheid van de lading. Dit bespaart niet alleen energie, maar voorkomt ook dat je kleding langer dan noodzakelijk wordt gedroogd.
Dankzij AbsoluteCare, SensiDry en ProSense kan kleding van delicate stoffen, zoals wollen truien en zijden blouses, gerust in de droogtrommel worden geplaatst. Bij een aantal programma's kun je speciale functies activeren, zoals de droogtegraad instellen op kastdroog, extra droog of strijkdroog. Andere extra opties zijn anti-kreuk, verkorte droogtijd en een stillere droogcyclus.
Een fraaie wasdroger met een groot display
Qua design is de AEG warmtepompdroger T8DE84CS een aanwinst voor je bijkeuken. Het gestroomlijnde apparaat kan vrijstaand worden geplaatst, maar is ook geschikt voor onderbouw (verwijderbaar bovenblad). Op het grote LCD scherm kun je de gekozen instellingen makkelijk aflezen. Het display toont je eveneens de resttijd van de droogcyclus en meldingen voor de filters, condensor en het reservoir. Het ÖKOFlow-systeem zorgt ervoor dat met gebruik van één filter elke lading moeiteloos en energiezuinig wordt gedroogd. De filter kan eenvoudig worden verwijderd en schoongemaakt. De wasdroger is voorzien van heldere LED-binnenverlichting, waardoor je nooit kledingstukken in de trommel zult laten liggen. De T8DE84CS van AEG is een prachtige warmtepompdroger die je kleding sneller, efficiënter en veiliger droogt.
Een duurzame motor met betere prestaties
De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze wasdroger is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

Laatst bekende prijs: € 779.00

Bekijk alle AEG warmtepompdroger T8DE84CS reviews

About the Author