AEG warmtepompdroger T8DE95CS review

AEG warmtepompdroger T8DE95CS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG warmtepompdroger T8DE95CS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

AEG warmtepompdroger T8DE95CS
Dankzij AbsoluteCare, ProSense en SensiDry zorgt deze wasdroger voor excellente droogresultaten. Het LogiControl paneel maakt de bediening erg simpel. De wasdroger heeft een maximaal vulgewicht van 9 kg en een uiterst efficiënt ÖKOFlow-filtersysteem.
De ideale droger voor alle wasgoed
Alles wat je wast kun je in de AEG T8DE95CS drogen. Van de zachtste wollen trui tot een ski-jack van vochtwerend textiel of een blouse van biologisch katoen. Geavanceerde technologie zorgt ervoor dat je kledingstukken hun vorm en conditie behouden gedurende het droogproces. Het AbsoluteCare-systeem stemt de droogtemperatuur en de bewegingen van de trommel nauwkeurig af op het materiaal van de lading. ProSense-technologie brengt de duur van het programma perfect in balans met het gewicht en de vochtigheid van de lading. En dankzij SensiDry-technologie kan de wasdroger bij een lagere temperatuur vocht aan de stoffen onttrekken.
10 verschillende programma’s en diverse speciale opties
De AEG warmtepompdroger T8DE95CS biedt programma’s op maat voor katoen, eco katoen, wol, zijde, synthetische stoffen en outdoor stoffen. Voor je beddengoed en dekbedden zijn er eveneens aparte droogprogramma’s. Bij een aantal programma’s kun je de droogtegraad naar wens instellen op strijkdroog, kastdroog of extra droog. Andere speciale opties zijn antikreuk, opfrissen en extra stil.
Een duurzame motor met betere prestaties
De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze wasdroger is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.
LogiControl: eenvoudige bediening en een overzichtelijk display
De wasdroger is uitgerust met LogiControl. Met een handige draaiknop kun je vlot het gewenste programma selecteren. Voor de speciale opties zijn er grote toetsen met duidelijke opschrift. Op het LCD scherm zijn de gekozen instellingen en de resttijd van de droogcyclus gemakkelijk af te lezen. Het scherm voorziet je ook van meldingen voor het ledigen van het reservoir en het reinigen van de filter. Het ÖKOFlow-filtersysteem dat slechts één filter gebruikt, maakt de wasdroger eenvoudig in onderhoud. De zeer zuinige (A++) AEG warmtepompdroger T8DE95CS kan vrijstaand worden geplaatst, maar is ook geschikt voor onderbouw. Deze gestroomlijnde warmtepompdroger is een sieraad voor de bijkeuken en droogt je kleding veilig, snel en efficiënt.

Laatst bekende prijs: € 849.00

Bekijk alle AEG warmtepompdroger T8DE95CS reviews

About the Author