AEG warmtepompdroger T9DE87CS review

AEG AbsoluteCare warmtepompdroger T9DE87CS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG AbsoluteCare warmtepompdroger T9DE87CS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De AEG warmtepompdroger T9DE87CS: droog ook delicaat wasgoed met het Absolute Care System
De AEG T9DE87CS is een ruime warmtepompdroger die bovendien ook nog eens heel energiezuinig is. Met zijn energieklasse A+++ verbruikt het toestel op jaarbasis 176 kWh aan stroom. Deze warmtepompdroger voert het condenswater via een afvoerslang in een opvangreservoir af.
Handige verlichting in de trommel
De AEG is uitgerust met heel wat nieuwe technologische snufjes. Zo berekent het toestel automatisch hoe lang je was zal drogen. De resttijd lees je af van het display. Zo kun je je was- en strijkwerk goed organiseren. Wat je hier ook bij kan helpen is de startuitstelfunctie. Hiermee kun je een droogprogramma laten starten op een moment dat je zelf kiest. Het toestel is handig op het vlak van elektronica, maar ook de trommel zelf is heel inventief ingericht. Dankzij de verlichting binnenin het toestel zie je bijvoorbeeld heel snel of er niets achtergebleven is in je toestel.
Draairichting van de deur is wisselbaar
Als dit jou beter past, kun je bovendien ook de draairichting van de deur veranderen. Zo past de warmtepompdroger in elke ruimte. De afmetingen van het toestel zijn 85 centimeter in de hoogte, 60 centimeter in de diepte en 60 in de breedte. Dankzij deze standaardmaten kun je dit toestel gemakkelijk op je wasmachine plaatsen.
Een grote waaier aan droogprogramma’s
Met maar liefst 17 programma's kun je op een heel pragmatische en energiezuinige manier je was drogen. Het Absolute Care System zorgt voor een aangepaste trommelbeweging voor elke stof. Zodoende kun je ook delicate zijden of wollen kledingstukken drogen. Ook de droogtemperatuur past zich aan het type textiel aan. Dit alles maakt dat je niet alleen op een handige maar ook textielvriendelijke manier je was gaat drogen. Kortom, ben je op zoek naar een zuinige, handige en tegelijk efficiënte warmtepompdroger, dan is de AEG T9DE87CS een uitstekende keuze.

Laatst bekende prijs: € 855.00

Bekijk alle AEG AbsoluteCare warmtepompdroger T9DE87CS reviews

About the Author