Beko condensdroger DCU8235BX review

Beko condensdroger DCU8235BX review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko condensdroger DCU8235BX

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Beko condensdroger DCU8235BX
Deze wasdroger met een vulgewicht van 7 kg biedt 15 programma’s, waaronder 3 verschillende droogniveau’s voor katoen. De AquaWave-trommel zorgt voor beter droogresultaat en bescherming van je kleren. OptiSense-technologie optimaliseert de droogtijd.
Een ruime keuze aan goed gebalanceerde programma’s
Met deze wasdroger kun je maar liefst 15 programma’s selecteren waarvan de temperatuur en de droogtijd op maat zijn ingesteld.
Het Jeans programma is ontworpen voor dikkere stoffen die in een normale droogcycli moeilijk te drogen zijn.
Het GentleCare programma zorgt dat hemden niet beschadigen of doorschijnend worden.
Het Delicaat programma heeft instellingen gericht op de bescherming van delicate stoffen, zoals zijde en wol.
Het BabyProtect programma droogt babykleertjes op veilige temperaturen, zodat de stoffen hun zachtheid behouden.
De DCU8235BX heeft verder 3 programma’s voor katoen (strijkdroog, kastdroog, extra droog) en 2 programma’s voor synthetische stoffen. Met het gemengd programma kun je katoen en synthetisch samen drogen, zodat je het wasgoed niet hoeft te sorteren.
Sensorgestuurde droogcycli
De wasdroger maakt gebruik van OptiSense-technologie. Vochtigheids- en temperatuursensoren stemmen hierbij de cycli perfect af op je wasgoed. OptiSense biedt je ook de mogelijkheid om de droogtegraad zelf te kiezen. Zodra het gewenste droogresultaat bereikt is, stopt de wasdroger automatisch. In bijvoorbeeld het strijkdroog programma kun je exact dezelfde droogtegraad behalen voor elke lading.
Een behoedzame AquaWave trommel
Dankzij de speciale structuur van de AquaWave trommel bewegen je kleren in en golfachtige beweging door de droogtrommel. Aerodynamische schoepen voorkomen hierbij dat stukken in elkaar verstrengeld raken. De wasdroger rondt de droogcyclus automatisch af met een anti-kreukfase, waarbij een zachte trommelbeweging het wasgoed egaal verdeelt.
De Beko condensdroger DCU8235BX is eenvoudig in onderhoud
De vrijstaande condensdroger heeft een ruim waterreservoir dat gemakkelijk te verwijderen is. Je kunt het apparaat ook direct aansluiten op de waterafvoer. Op het LCD-display zijn er indicatoren voor het waterreservoir, de condensor en filters. Het scherm toont je eveneens het programmaverloop en de resterende droogtijd. Met gebruik van slimme programma’s en features zorgt deze condensdroger dat je wasgoed uitstekend gedroogd uit de trommel komt.

Laatst bekende prijs: € 333.00

Bekijk alle Beko condensdroger DCU8235BX reviews

About the Author