Beko warmtepompdroger DPU7380X review

Beko warmtepompdroger DPU7380X review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko warmtepompdroger DPU7380X

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Beko warmtepompdroger DPU 7380 X
De Beko warmtepompdroger DPU 7380 X is een warmtepompdroger die twee keer door de Consumentenbond is uitgeroepen tot 'Beste Koop'. Het is een stille droger en zeer zuinig met energie, en scoort hoog op gebruikerstevredenheid. Bovendien biedt Beko een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.
Veel waar voor je geld
Een droogbeurt kost je minder dan 20 cent aan energie, en dat is echt heel zuinig. Deze droger heeft dan ook energielabel A++. Ook verder presteert deze warmtepompdroger goed, dus het is logisch dat de Consumentenbond dit model in oktober 2015 en in juli 2016 tot Beste Koop heeft uitgeroepen.
Vooruitstrevende techniek
Deze Bekodroger heeft geavanceerde technologie in huis zoals OptiSense® waarmee de droogcyclus exact op jouw wensen kan worden afgestemd. Drie sensoren houden de vochtigheidsgraad van je wasgoed precies bij en stoppen de droogcyclus op het gewenste moment. De automatische anti-kreuk functie voorkomt met aangepaste trommelbewegingen dat je wasgoed in elkaar gedraaid wordt. De AquaWave-technologie maakt met speciale peddels een zachte golfbeweging in de trommel waardoor je wasgoed tijdens het droogproces luchtig wordt rondgedraaid en niet veel slijtage ondervindt.
Een complete warmtepompdroger
Deze warmtepompdroger beschikt over maar liefst zestien verschillende droogprogramma's waaronder een extra kort programma en een speciaal programma voor je fijne en delicate wasgoed. Voor elk type was kun je het programma instellen dat er precies bij past. Bovendien zit er een kinderbeveiliging op het apparaat en een 24-uurs timer voor een uitgestelde start. Dat is handig als je de droger 's nachts wilt laten draaien. Het lage geluidsniveau van 66 decibel maakt dat in elk geval mogelijk. De capaciteit van de droogtrommel is 7 kilo, en dat is genoeg voor een gemiddeld huishouden. De trommel heeft binnenverlichting, de display laat zien hoeveel resterende tijd er nog is voordat het programma afloopt en er klinkt een piepsignaal als de was klaar is. Kortom een zeer complete warmtepompdroger, die zacht met jouw was omgaat en zuinig in gebruik is.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle Beko warmtepompdroger DPU7380X reviews

About the Author