Beko warmtepompdroger DS7331PX0BX review

Beko warmtepompdroger DS7331PX0BX review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko warmtepompdroger DS7331PX0BX

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Voordelige kwaliteit
De Beko warmtepompdroger DS7331PX0BX bewijst dat een goede en zuinige droger echt niet duur hoeft te zijn. Een apparaat met energielabel A+ en droogresultaat B is voor iedereen bereikbaar.
Meten is weten
Niet elke droger is zo zuinig en effici├źnt als de Beko warmtepompdroger DS7331PX0BX. Dat komt omdat Beko sensoren inbouwt die het droogproces continu optimaliseren wanneer de machine draait. Zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen heeft de droger dus steeds de juiste instellingen. De sensoren zorgen ervoor dat de droogcyclus precies zo lang duurt als nodig is om het gewenste resultaat te bereiken, kastdroog of strijkdroog. Zo voorkomt Beko verspilling van energie, en dat merk je in je portemonnee. Elke droogcyclus van de Beko warmtepompdroger DS7331PX0BX is dus maatwerk.
Veilig en zacht voor je kleding
Wil je snel je favoriete kleding weer aantrekken, dan kun je met een gerust hart alles in de Beko warmtepompdroger DS7331PX0BX drogen. Deze droger is uitgerust met EcoGentle-technologie, en dat betekent dat kleuren helder blijven en niet vervagen. Bovendien wordt je was op lage temperaturen gedroogd en dat voorkomt snelle slijtage en het bespaart energie. Ook de AquaWave-technologie is ontwikkeld om wasgoed met zorg te behandelen. De trommel van de Beko warmtepompdroger DS7331PX0BX heeft een speciale structuur die zorgt dat je was luchtig ronddraait en niet tegen de wand van de trommel plakt. Voor elk soort textiel kun je een programma kiezen dat er goed bij past, want je hebt keuze uit niet minder dan 15 verschillende programma's. De Beko warmtepompdroger DS7331PX0BX heeft ruimte voor zeven kilo was tegelijk en is bovendien voorzien van een kinderbeveiliging, startvertraging en antikreuk-functie. Een resterende tijd indicator en de mogelijkheid restvocht in een reservoir op te vangen maken van de Beko warmtepompdroger DS7331PX0BX een droger met veel mogelijkheden die overal geplaatst kan worden. Kortom, wie voor een vriendelijke prijs een complete droger met goede prestaties wil kopen, heeft met de Beko warmtepompdroger DS7331PX0BX precies gevonden wat hij zoekt.

Laatst bekende prijs: € 379.95

Bekijk alle Beko warmtepompdroger DS7331PX0BX reviews

About the Author