Beko warmtepompdroger DS7333RXO review

Beko warmtepompdroger DS7333RXO review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko warmtepompdroger DS7333RXO

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Soms wegens gebrek aan ruimte, soms wegens haast, soms gewoon omdat het handig is: het elektronisch drogen van de was. Ontzettend fijn dat deze optie er is. Zeker als het op een verfijnde manier kan zodat de was niet beschadigd raakt. Deze warmtepompdroger van het topmerk Beko is perfect voor het drogen van allerlei soorten kleding.
Kwalitatieve technologie van Beko
Deze Beko droger bevat de OptiSense-technologie. Dankzij deze technologie is het mogelijk om precies te bepalen hoe droog je de was wil hebben. De droogcyclus wordt geoptimaliseerd door drie slimme sensoren. Deze sensoren laten je kiezen hoe droog je de kleding wil hebben en stoppen het droogproces zodra dat exacte niveau bereikt is. Dit is handig omdat niet iedereen altijd gortdroge was wil: enigszins vochtige was bevat minder kreuk na het uithangen. Ook bevat deze trommeldroger van Beko de AquaWave technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de te drogen was voorzichtig behandeld wordt. Veel drogers beschadigen bepaalde gevoelige kledingstukken. Denk aan overhemden. Dankzij een speciaal trommelpatroon wordt de was voorzichtig behandeld. Vrees dus niet voor scheurtjes of andere beschadigingen met deze warmtepompdroger van Beko. En ook heeft dit exemplaar nog een anti kreukfase in zijn systeem!
Voor ieder huishouden: effici├źntie en gemak
Allereerst heeft deze warmtepompdroger van Beko een fijne omvang waardoor hij in kleine ruimtes past: 84.6 cm hoog, 59.5 cm breed en een gewicht van 48.5 kg. Ook is dit model voorzien van kinderbeveiliging. Met deze optie kunnen kinderen niet aan de instellingen komen. Om dit alles af te toppen is deze trommeldroger ook nog eens zeer zuinig. Dit apparaat valt in de A+ energieklasse en verbruikt 20 % minder energie dan een identiek apparaat uit de A klasse.

Laatst bekende prijs: € 359.20

Bekijk alle Beko warmtepompdroger DS7333RXO reviews

About the Author