Beko warmtepompdroger DS7433PXW review

Beko warmtepompdroger DS7433PXW review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko warmtepompdroger DS7433PXW

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Met de Beko DS7433PXW droog je ook je mooie kleding!
Super zuinig drogen, terwijl al je kleding voorzichtig behandeld wordt. Met de A++ Beko DS7433PXW kan het. De kleuren van je wasgoed blijven mooi en energie verspillen is verleden tijd. Hij neemt weinig ruimte in beslag door het Volumaxx design!
Design van de Beko warmtepompdroger DS7433PXW
De Beko DS7433PXW is een slanke den. Door het Volumaxx ontwerp is hij 10% kleiner in vergelijking met andere drogers die dezelfde capaciteit hebben. In de trommel van deze droger past 7 kg wasgoed, dus maak je geen zorgen over de inhoud! De Beko warmtepompdroger DS7433PXW is voorzien van een ingebouwd LEd display waarop je je instellingen en de resterende tijd kan aflezen. Bedienen doe je met de draaiknop. Kinderbeveiliging voorkomt dat nieuwsgierige handjes je instellingen veranderen. Bij het openen van de droger wordt de trommel verlicht. Zo hoef je nooit kleding te vergeten die je niet zag liggen.
Zo houdt de Beko warmtepompdroger DS7433PXW jouw kleding mooi.
De DS7433PXW heeft een paar unieke Beko technologieën die ervoor zorgen dat jouw kleding mooi blijft. EcoGentle zorgt ervoor dat je wasgoed gedroogd wordt met een temperatuur van 60 graden, in plaats van de 110 graden die drogers vaak gebruiken. Energiezuinig én vriendelijk voor je kleding! Twijfel je of je dat overhemd wel in de was zou gooien? Met AquaWave kan het gerust. Door speciale golfbewegingen van de trommel wordt je wasgoed delicaat behandeld. Die mooie blouse trek je straks alweer aan.
Mogelijkheden en programma's
De Beko warmtepompdroger DS7433PXW heeft handige programma's die in elk druk leven passen. Kies uit onder meer:
Daily
Express
Extra droog
Kastdroog
Kastdroog plus
Handwas
Jeans
Sport
Opfrissen
Met de uitgestelde start timer kan je je programma starten op het moment dat jij wil.
Luxe en zuinig drogen voor een bescheiden prijs.
Een grote keuze aan programma's, energieklasse A++ én kleding die lang mooi blijft. De Beko warmtepompdroger DS7433PXW bewijst dat dit allemaal kan voor een aardige prijs.

Laatst bekende prijs: € 429.00

Bekijk alle Beko warmtepompdroger DS7433PXW reviews

About the Author