Bosch condensdroger WTE84105NL review

Bosch condensdroger WTE84105NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch condensdroger WTE84105NL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Eenvoudig bedienbare, allergievriendelijke condensdroger
Met de Bosch WTE84105NL condensdroger krijg je tot 7 kilogram wasgoed in één keer droog. Je plaatst het wasgoed in de roestvrijstalen trommel en kunt het programma eenvoudig starten. De droger is namelijk uitgerust met makkelijk te bedienen TouchControl toetsen. Met behulp van LED-indicatie wordt het programmaverloop duidelijk weergegeven.
De droger is ECARF gecertificeerd en heeft dus een anti-allergeen keurmerk. Zelfs wanneer je last hebt van allergieën kun je dan ook met een gerust hart gebruikmaken van dit apparaat!
Beschermd en kreukvrij de was drogen
Wanneer je het wasgoed in de Bosch WTE84105NL droger stopt, weet je dat het er mooi uitkomt. Het apparaat is namelijk uitgerust met een SensitiveDrying System. Dankzij dit systeem wordt mild warme lucht aan alle kanten in de trommel geblazen, terwijl de was zachtjes rondgedraaid wordt met Soft-meenemers. Dit zorgt voor kreukvrij, gedroogd wasgoed.
Een andere manier om het wasgoed mooi te laten drogen, is het gebruik van de AutoDry techniek. Hierdoor wordt er nooit langer gedroogd dan echt noodzakelijk is. Zo weet je zeker dat je wasgoed zo goed mogelijk beschermd wordt!
Condensdroger met AntiVibration-wanden
Het design van de Bosch WTE84105NL condensdroger moet niet alleen zorgen voor een mooi uiterlijk, maar heeft ook een functie. De vormgeving van de AntiVibration-wanden zorgt namelijk voor meer stabiliteit. Dit is mogelijk doordat trillingen met behulp van dit systeem verminderd worden. Daarnaast zorgen de speciale wanden voor een verbeterde isolatie en dus een regulering van het geluidsniveau.

Laatst bekende prijs: € 369.00

Bekijk alle Bosch condensdroger WTE84105NL reviews

About the Author