Bosch condensdroger WTN85222NL review

Bosch condensdroger WTN85222NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch condensdroger WTN85222NL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Bosch condensdroger WTN85222NL
Zoek je een betrouwbare wasdroger van een topmerk? Dan is deze Bosch condensdroger met een capaciteit van 8 kilo misschien wel iets voor jou. Hij doet zijn werk in stilte en gaat jarenlang mee.
Royale capaciteit
Deze droger heeft een capaciteit van 8 kilo en kan dus veel was tegelijk aan. Voor een gezin met kinderen is dat zeker effici├źnt. Bosch heeft bovendien gezorgd voor een droger die heel stil werkt. Het maximale geluidsniveau is 64 decibel, en dat is fluisterstil. Het bijzondere AntiVibration Design van Bosch met de speciale anti-vibratie wanden maakt deze condensdroger stabiel en daardoor extreem stil. Vooral als je je droger 's nachts wilt laten draaien is het geluidsniveau van belang. Dit apparaat houdt je in elk geval niet uit je slaap. Je kunt namelijk ook gebruik maken van de uitgestelde start, en het gewenste programma maximaal 24 uur van tevoren instellen. Ga maar lekker slapen en laat je condensdroger 's nachts in stilte werken. De volgende morgen trek je fijn je frisse kleren weer aan.
Kreukvrij drogen
Deze droger is bijzonder voorzichtig met je kleding. Dat komt door het SensitiveDrying System van Bosch. De trommel heeft een speciale structuur die zorgt dat je kleding soepel beweegt tijdens de droogcyclus en dus weinig slijtage ondervindt. Ook kreukvorming wordt op die manier beperkt, dus je hoeft bijna niets te strijken. De condensdroger is uitgerust met AutoDry technologie. Dat betekent dat de machine automatisch stopt als de was gedroogd is. Zo voorkom je onnodig energieverbruik en slijtage. Deze machine heeft een kinderslot en een resterende tijd indicatie. Op het duidelijke LED display kun je alles goed aflezen en de bediening is eenvoudig. Je kiest met deze droger voor de kwaliteit van Bosch en dat betekent jarenlang zorgeloos gebruik. Bovendien weet je zeker dat je de service van BCC krijgt, en dat is altijd goed.

Laatst bekende prijs: € 529.00

Bekijk alle Bosch condensdroger WTN85222NL reviews

About the Author