Bosch warmtepompdroger WTH83200NL review

Bosch warmtepompdroger WTH83200NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch warmtepompdroger WTH83200NL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Bosch WTH83200NL droogt razendsnel tot zeven kilo was
Niet alleen handig voor grote gezinnen, maar voor iedereen die zuinig is op zijn kleding. Met de Bosch WTH83200NL wasdroger die is uitgerust met een warmtepomp, droog je je was snel en weet je zeker dat hij er onbeschadigd uitkomt.
Zuinig drogen en je kleding is perfect beschermd
Bij het kopen van een goede wasdroger zijn voor veel mensen drie zaken belangrijke afwegingen: het stroomverbruik, het laadvermogen en de mate waarin de machine je kleding beschermd tegen overmatige slijtage. Met de Bosch WTH83200NL warmtepompdroger zit je in dat geval helemaal goed. Dankzij een speciaal programma, staat de droger er garant voor dat een programma nooit langer duurt dan strik noodzakelijk. Op deze manier worden de vezels van je kleding beter beschermd en heb je er aanzienlijk langer plezier van. Met een AA+ energielabel is de Bosch WTH83200NL bovendien ook nog eens energiezuinig genoeg om zorgeloos een wasje te kunnen drogen. Niet alleen voor die ene broek die snel droog moet, maar ook voor het beddengoed van het hele gezin, omdat de wasdroger een maximaal laadvermogen heeft van maar liefst zeven kilo.
Drogen zonder herrie
De Bosch WTH83200NL warmtepompdroger is niet alleen energiezuinig, maar ook nog eens enorm stil. Met een geluidsniveau van 65 dB kun je hem met een gerust hart aanzetten als je TV zit te kijken. De wasdroger doet in stilte zijn werk. Een standaardcyclus duurt ongeveer drie uur en voor de gevoelige was heeft deze machine een speciale anti-kreukcyclus. Ideaal voor bijvoorbeeld overhemden of jurkjes die je na het drogen toch nog moet strijken. Dankzij het anti-kreukprogramma scheelt dat je een boel werk.Met de resterende tijd indicatie op de droger kun je altijd precies zien hoe lang het nog duurt voor je wasgoed droog is. Maak je gebruik van een dubbeltarief-meter? Dan is de uitgestelde startinstelling op deze Bosch een echte uitkomst. Simpelweg instellen en de droger doet z'n werk terwijl je ligt te slapen.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle Bosch warmtepompdroger WTH83200NL reviews

About the Author