Bosch warmtepompdroger WTW83460NL review

Bosch warmtepompdroger WTW83460NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch warmtepompdroger WTW83460NL

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

BOSCH WTW83460NL, een degelijke en zuinige warmtepompdroger
Met een ruime capaciteit van 8 kilo en een A++ energielabel scoort deze warmtepompdroger al direct hoog. Hij heeft bovendien veel extra mogelijkheden en is zelfreinigend, dus ideaal in een druk huishouden.
Pluisvrij is energiezuinig
Als je voor deze droger kiest hoef je de condensor niet meer zelf pluisvrij te maken. Bosch heeft een SelfCleaning Condensor ingebouwd die ervoor zorgt dat je een klusje minder hebt. Als het apparaat altijd pluisvrij is blijft ook het energieverbruik altijd laag, en dat scheelt in de kosten. Apparatuur van Bosch gaat lang mee, dus dat is een voordeel dat je jarenlang besparing oplevert en je hoeft er zelf niets aan te doen. Het energielabel A++ staat voor een energieverbruik van een zeer bescheiden niveau, gemiddeld 232 kWh op jaarbasis. Een ander belangrijk voordeel is dat de Bosch WTW83460NL bijzonder stil is. Het maximale geluidsniveau is slechts 65 decibel, en dat is voor een droger die regelmatig een paar uur achter elkaar aan staat een groot pluspunt. Iedereen kan rustig slapen als de droger zijn werk doet, en dat wordt in veel huishoudens erg gewaardeerd.
Optimaal droogresultaat
Je kleding wordt veilig gedroogd dankzij het SensitiveDrying System. De unieke trommelstructuur en de Soft-meenemers zorgen voor een optimaal droogresultaat. Je kleding wordt niet plat op de wand van de trommel gedrukt, maar zachtjes rondgedraaid door de binnenstromende warme lucht. Je wasgoed wordt zo bovendien bijna kreukvrij gedroogd, zodat het strijkwerk beperkt blijft. Alweer een klusje dat je bespaard wordt dankzij deze Bosch droger. De speciale programma's voor handdoeken, overhemden, sport, wol en mix geven bijzonder goede droogresultaten. Wie haast heeft kan bovendien ook kiezen voor een superkort programma. Het grote LED-display, de trommelverlichting, de kinderbeveiliging en de continue vochtmeting maken deze warmtepompdroger echt een klasse apart. De Bosch WTW83460NL is veelzijdig, zuinig en betrouwbaar. Het is de beste warmtepompdroger voor wie hoge eisen stelt.

Laatst bekende prijs: € 629.00

Bekijk alle Bosch warmtepompdroger WTW83460NL reviews