Bosch warmtepompdroger WTW83462NL review

Bosch warmtepompdroger WTW83462NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch warmtepompdroger WTW83462NL

Product informatie:

Bosch warmtepompdroger WTW83462NL
Deze Serie|6 droger van Bosch is bied jou gemakkelijke oplossingen voor perfecte resultaten. De Bosch beschikt over een zelfreinigende condensor waardoor dit vervelende klusje tot het verleden behoort. Bovendien is hij extra stil door zijn nieuwe vormgeving.
Makkelijk in gebruik
Het grote voordeel van deze machine is dat hij beschikt over een SelfCleaning condensor. De condensor wordt door de machine zelf gereinigd en neemt jou dit vervelende klusje dus uithanden. Tijdens het droogproces reinigt de machine tot wel vier keer de condensor. Dit heeft als gevolg dat de droger zijn gehele levensduur extreemzuinig blijft en een optimaal resultaat blijft leveren. De behuizing van de machine is zo ontworpen dat hij minder trilt en voor meer stabiliteit. Ook is de isolatie verbeterd waardoor hij minder geluid maakt en kan je hem gerust in de nacht aanzetten. Naast het gebruik van de condensreservoir is het ook mogelijk om de machine aan te sluiten op de waterafvoer. Het Led-display is makkelijk in gebruik en de TouchControl toetsen en de draaiknop maken het bedienen van het apparaat heel gemakkelijk.
Efficiënt en behoedzaam drogen
De Duo-Tronic techniek meet continue de hoeveelheid vocht van je wasgoed, vervolgens wordt hier de programmaduur op aangepast. Zo wordt je was nooit meer onnodig lang blootgesteld aan de warme lucht. Met het Superkort40 programma is je was al droog in 40 minuten. Ideaal voor als je toch heel graag die ene broek aan wilt. Deze droger heeft als doel om jou het perfecte droogresultaat te geven. Het sensitiveDrying Systeem bied de optimale bescherming voor je kleding. De milde warme lucht stroomt van alle kanten de trommel in. De was word behoedzaam rondgedraaid door de Soft-meenemers. Zo blijft de was niet plat in de trommel liggen en komt er veel zachter en zonder kreukels uit. Scheelt weer strijken! Bovendien beschikt de droger over maar liefst 12 programma’s. Zo kan is er een speciaal programma voor al je sport- en outdoor kleding. Je kan de eindtijd van de droger instellen zodat je zeker weet dat je thuis bent om de was uit de droger te halen om te voorkomen dat het weer gaat kreuken. Bovendien is het mogelijk om de droger te pauzeren om nog extra wasgoed toe te voegen.
Zichtbare kwaliteit
De nieuwe vormgeving van de wanden zorgt niet alleen voor minder trillingen en meer stabiliteit; het is ook nog is mooi om te zien. Het Led-display is niet alleen makkelijk in gebruik maar ziet er ook heel strak uit. De TouchControl toetsen en de draaiknop maken het bedienen van het apparaat heel gemakkelijk.

Laatst bekende prijs: € 699.00

Bekijk alle Bosch warmtepompdroger WTW83462NL reviews

About the Author