Bosch warmtepompdroger WTW8444ENL review

Bosch warmtepompdroger WTW8444ENL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch warmtepompdroger WTW8444ENL

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De warmtepompdroger met SelfCleaning Condensor: de enige droger die zijn energielabel van A+++ behoudt gedurende zijn levensduur door het schoonhouden van de condensor.
SelfCleaning Condensor: Nooit meer handmatig de condensor pluisvrij maken, uw droger blijft zijn hele levensduur extreem zuinig met energieklasse A+++.
Energieklasse A+++: droogt bijzonder zuinig.
Sneldrogend: deze warmtepompdroger droogt een volle lading 35 minuten sneller.
SensitiveDrying System: optimale bescherming van uw kleding dankzij de unieke trommelstructuur.
 
Behoedzaam drogen met het SensitiveDrying System.
Met het SensitiveDrying System wordt de was gedroogd met een milde, warme lucht die van alle kanten de trommel binnenstroomt en zachtjes rondgedraaid met de gebogen Soft-meenemers, in plaats van plat op de optimaal vormgegeven binnenwand van de trommel te blijven liggen. Het resultaat is zacht wasgoed zonder kreuken.
  Nooit meer uw condensor reinigen. Dankzij de SelfCleaning Condenser.
De onderhoudsvrije SelfCleaning Condenser is zeer gebruiksvriendelijk en neemt u dat vervelende schoonmaakklusje uit handen. Dankzij deze innovatie wordt de condensor gedurende het droogproces geheel automatisch tot wel vier keer toe gereinigd. De warmtepompdroogautomaten van Bosch blijven zo hun hele levensduur extreem zuinig en leveren continu een optimaal droogresultaat.
AntiVibration-wand: meer stabiliteit en minder trillingen.
De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien: het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor Bosch Serie 8 en Serie 6 zeer stil zijn, zelfs tijdens het centrifugeren.

Laatst bekende prijs: € 699.00

Bekijk alle Bosch warmtepompdroger WTW8444ENL reviews