Bosch warmtepompdroger WTW87562NL review

Bosch warmtepompdroger WTW87562NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch warmtepompdroger WTW87562NL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Het automatisch drogen van kleding is ontzettend handig en fijn. Hoe fijn is het als dit kan op een kwalitatieve en effici├źnte manier? Deze warmtepompdroger van het kwaliteitsmerk Bosch is perfect voor ieder huishouden. Dit exemplaar is een echte topper in zijn soort: perfect voor alle soorten kleding.
De technologie die we van Bosch gewend zijn
Deze kwalitatieve warmtepompdroger is voorzien van verfijnde technologie. Allereerst is dit apparaat voorzien van het Sensitive Drying System. Dit zorgt ervoor dat de was voorzichtig behandeld wordt tijdens het drogen. Veel droogtrommels beschadigen kleding, hiervoor hoef je dus niet bang te zijn. Daarnaast is deze droogtrommel uitgerust met maar liefst 14 gespecialiseerde droogprogramma's. Daardoor is er altijd wel een programma beschikbaar voor welk wasje dan ook. Ook is deze droger ECARF-gecertificeerd voor het speciale anti-allergie programma. Verder is deze warmtepompdroger voorzien van de DuoTronic functie. Vochtigheid en temperatuur worden hiermee gemeten in de droogtrommel waardoor de was precies op de droogte komt die jij wenst. Overigens is dit exemplaar gelabeld met het A++ energielabel!
Perfect voor ieder huishouden en verschillende ruimtes
Deze droogtrommel van Bosch heeft ruimte voor maar liefst 9 kilo was per keer. Dit zorgt ervoor dat je voor een heel huishouden tegelijk kan drogen, of gewoon veel was in een keer. Perfect voor een huishouden met kinderen of bijvoorbeeld een studentenhuis. De afmetingen van deze droger zorgen ervoor dat hij op veel plekken past. Afmetingen: 84.2 cm hoog, 59.8 cm breed en 59.9 cm diep. Deze roestvrij stalen warmtepompdroger is van topkwaliteit en daarom kun je er zeer lang gebruik van maken!

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle Bosch warmtepompdroger WTW87562NL reviews

About the Author