Indesit afvoerdroger IDV75 Outlet review

Indesit afvoerdroger IDV75 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Indesit afvoerdroger IDV75 Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Betaalbare en gebruiksvriendelijke afvoerdroger
De Indesit IDV75 is een betaalbare afvoerdroger die zeer gemakkelijk te bedienen is. Vul de droger tot maximaal zeven kilo en stel de droogtijd in. De 13 verschillende droogprogramma's zorgen ervoor dat je verschillende soorten textiel gemakkelijk kunt drogen.
No-nonsense wasdroger met 13 droogprogramma's
Niet iedereen zit te wachten op slimme wasdrogers boordevol extra functies. Meestal gebruik je alle extra toeters en bellen niet eens. Een wasdroger moet simpelweg de was perfect kunnen drogen. De Indesit IDV75 is wat dat betreft een echte no-nonsense wasdroger en dat verklaart meteen de scherpe prijs van dit model. De capaciteit van zeven kilo is voldoende voor gezinnen met een of twee kinderen en de bediening is erg simpel gehouden met een grote draaiknop. Zo stel je met gemak een van de 13 verschillende droogprogramma's in. Je hebt onder andere de beschikking over een speciaal wol-programma en een optie voor opfrissen en luchten.
Flexibele plaatsing als vrijstaand of onderbouw model
Het bedieningspaneel van de Indesit IDV75 is geheel Nederlandstalig. In combinatie met de draaiknop kan iedereen deze wasdroger gemakkelijk bedienen. De plaatsing van dit model is daarnaast zeer flexibel. Dankzij de afmetingen van 85 cm hoog, 59,5 cm breed en 58,4 cm diep is dit model niet alleen geschikt als vrijstaand model, maar kan deze ook als onderbouw model geplaatst worden.
Beste koop april 2017
Dit model is een tijd gestuurde afvoerdroger. Dit betekent dat je de trommel vult met wasgoed en de timer in moet stellen. Na een droogcyclus van gemiddeld 108 minuten komt het wasgoed kastdroog uit de trommel. Niet alleen wij zijn enthousiast over de Indesit IDV75. De Consumentenbond heeft dit model in april 2017 uitgeroepen tot Beste Koop. Let op dat deze droger geleverd wordt zonder afvoerslang. Je vindt een voordelig geprijsde afvoerslang in het overzicht met accessoires hierboven.
Veelzijdige wasdroger voor een betaalbare prijs
Zoek je een betaalbare afvoerdroger zonder functies die je waarschijnlijk toch niet zult gebruiken? De Indesit IDV75 is dan dé afvoerdroger voor jou. Het is misschien niet de meest energiezuinige wasdroger met energieklasse B, maar dit wordt helemaal goed gemaakt door de lage aanschafprijs, de 13 verschillende droogprogramma's, de gebruiksvriendelijkheid en de uitstekende capaciteit van zeven kilo.

Laatst bekende prijs: € 229.00

Bekijk alle Indesit afvoerdroger IDV75 Outlet reviews

About the Author