Indesit condensdroger IDCL75BHEU review

Indesit condensdroger IDCL75BHEU review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Indesit condensdroger IDCL75BHEU

Name
Review score

Product informatie:

Snel en makkelijk drogen met Indesit IDCL75BHEU
De Indesit IDCL75BHEU biedt vertrouwde programma's en meet met nauwkeurige sensoren uit hoelang en hoe intensief er gedroogd moet worden. Een efficiënte condensdroger voor een vriendelijke prijs!
Programma's en functies van de Indesit IDCL75BHEU
Op deze condensdroger van Indesit vind je vertrouwde programma's om makkelijk mee aan de slag te gaan. Uniek aan deze droger is de optie Energy Saver. Dit systeem rekent een zo zuinig mogelijk verbruik uit voor de droogcyclus. Hiermee kan je tot 50% besparen in de tijdsduur en je energieverbruik (vergeleken met katoenprogramma's op andere B-klasse modellen). Het is een functie die zowel voor je kleding als je portemonnee erg prettig is. De programma's die je vindt op de Indesit IDCL75BHEU zijn:
Snel katoen
Eco synthetisch
Wol
Outwear
Tweede punt
Het kiezen van de functies en programma's doe je met de buttons en de rotary knop op de voorzijde. Omdat de Indesit IDCL75BHEU is uitgerust met een anti-kreuk functie, ben je weinig tijd kwijt aan strijken. Wil je de droger op een ander moment laten starten, dan kan je gebruik maken van de startuitstel functie. Je kan de start tot maximaal 9 uur uitstellen.
Zuinig drogen met Humidity Sensor Drying
Naast de handige Energy Saver functie, is deze Indesit condensdroger uitgerust met Humidity Sensor Drying. Dit systeem berekent voor elke lading was een passende droogcyclus. Je wasgoed wordt hierbij voorzichtig gedroogd. Daarnaast verbruikt de droger met deze technologie minder energie en wordt hij minder belast. Kortom, dit maakt de Indesit IDCL75BHEU extra duurzaam!
Zuinig en makkelijk drogen met de Indesit IDCL75BHEU
Snelle en zuinige programma's en Humidity Sensor Drying zorgen dat je snel kan drogen en geen overbodige energie verbruikt. Met de Indesit Indesit IDCL75BHEU droog je altijd efficiënt. En dat voor een zachte prijs!

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle Indesit condensdroger IDCL75BHEU reviews