Miele warmtepompdroger TCE 620 WP review

Miele warmtepompdroger TCE 620 WP review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele warmtepompdroger TCE 620 WP

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Een warmtepompdroger die net zo zuinig is op je kleren als jij
De Miele TCE 620 WP is een warmtepompdroger die je met een gerust hart z'n werk kunt laten doen. De speciale honingraatstructuur van de trommel zorgt ervoor dat je wasgoed gelijkmatig wordt gedroogd en bescherm bovendien je kostbare spullen tegen overmatige slijtage. Door de honingraatstructuur zal je wasgoed aanzienlijk minder gekreukt uit de trommel komen dan je gewend bent in de conventionele trommels. Door plaatsing van de speciale Miele-geurflacons heb je ook nog eens de heerlijke frisheid in je wasgoed die je normaal gesproken alleen krijgt als je je was buiten droogt. Het zogenaamde FragranceDos systeem draagt er daarnaast aan bij dat al je wasgoed heerlijk zacht wordt.
Effici├źnt drogen op alle fronten
Niet alleen is de Miele TCE 620 WP warmtepompdroger uitgerust met een breed scala aan mogelijkheden om het gebruiksgemak nog verder te vergroten, ook is deze wasdroger een van de zuinigste apparaten in zijn klasse. Met een energielabel van A+++, is alleen drogen op een rekje energiezuiniger. Met de uitgestelde start instelling kun je je droger zo instellen dat hij op exact het juiste moment zijn droogwerkzaamheden gaat beginnen. Je hoeft met deze Miele TCE 620 WP warmtepompdroger trouwens niet bang te zijn dat je last hebt van lawaai tijdens het drogen. Het geluidsniveau komt niet boven de 66 dB uit, wat vergelijkbaar is met een het volumeniveau van een achtergrondmuziek in een restaurant.
De zekerheid van het topmerk Miele
De Miele TCE 620 WP is een Duits kwaliteitsproduct van een producent die een naam hoog heeft te houden. Dat zie je dan ook terug in de duurzaamheid en het gebruiksgemak van deze droogtrommel. Een speciale bescherming zorgt ervoor dat de warmtewisselaar in de droger is afgeschermd van stof door een filter, waardoor je hem nooit meer hoeft schoon te maken. Miele biedt je het comfort en vertrouwen dat je zoekt in een kwaliteitswasdroger.

Laatst bekende prijs: € 939.00

Bekijk alle Miele warmtepompdroger TCE 620 WP reviews

About the Author