Miele warmtepompdroger TCF 620 WP review

Miele warmtepompdroger TCF 620 WP review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele warmtepompdroger TCF 620 WP

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Miele warmtepompdroger TCF 620 WP
Wil je perfect droge was? Kies dan voor de luxe van Miele, en je was wordt droger en zachter dan ooit tevoren. Je kunt zelfs heerlijke geurflacons van Miele gebruiken om je was extra te verwennen. Sensationele kwaliteit.
Beter bestaat niet
Miele is een merk dat perfectie nastreeft, en dat merk je in elk detail. Deze warmtepompdroger herkent de hardheid van het water en stemt het droogprogramma daar op af. Zo weet je zeker dat de droger niet langer blijft draaien dan nodig is. Dit apparaat droogt niet alleen perfect, het werkt ook bijzonder zuinig. Het gemiddelde energieverbruik op jaarbasis is slechts 171 Kilowatt, en dat komt overeen met energie-effici├źntieklasse A+++. Vergeleken met andere warmtepompdrogers is dit een apparaat dat je heel wat energie en dus ook geld zal besparen. Dat is beslist een overtuigend argument om deze technisch geavanceerde droger te kopen.
Kreukvrij droog met een lekker luchtje
Aan deze droger kun je al je was met een gerust hart toevertrouwen. De speciale SoftCare-trommel heeft een honingraatstructuur die zorgt dat je kleding voorzichtig en gelijkmatig wordt gedroogd. Dat voorkomt onnodige slijtage en het zorgt voor minder kreukvorming. Zo ben je dus veel sneller klaar met het strijkwerk. Sommige kledingstukken kun je zelfs direct weer aantrekken als ze uit de droger komen, ideaal. Bovendien kun je Miele geurflacons gebruiken om een heerlijk frisse was te krijgen. Dat is een luxe die geen andere droger je kan bieden. Denk eens aan de zachte, fris geurende handdoeken die je uit je droger zult halen. Of stel je de bijzondere sensatie voor van een zacht, schoon shirt dat je aantrekt dat ook nog lekker ruikt. Een Miele warmtepompdroger geeft je dat beetje extra waardoor je elke keer weer geniet van je frisse, schone was. De droger heeft een capaciteit van 8 kilo, droogklasse A, resterende tijd indicatie, een uitgestelde start timer en de speciale FragrancDos geursensatie. Kortom, dit is een warmtepomdroger waar je absoluut van gaat genieten.

Laatst bekende prijs: € 1049.00

Bekijk alle Miele warmtepompdroger TCF 620 WP reviews

About the Author