Miele warmtepompdroger TCF 630 WP review

Miele warmtepompdroger TCF 630 WP review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele warmtepompdroger TCF 630 WP

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Miele TCF630WP warmtepompdroger
Zoek je een wasdroger die energiezuiging is en die je alle bedieningscomfort biedt? Bij de Miele TCF630WP warmtepompdroger is jouw was in goede handen. En je hoeft zelfs geen condenswater meer af te voeren!
Laag energieverbruik en optimale prestaties
Met de Miele TCF630WP warmtepompdroger bespaar je tot ruim 60 procent meer energie ten opzichte van een condensdroger. Dat komt doordat warmtepompdrogers de opgewekte warmte opnieuw gebruiken. Daarbij is de droger ook nog uitgerust met Miele’s EcoDry-technologie, die er voor zorgt dat je was optimaal wordt gedroogd tegen een zo laag mogelijk energieverbruik. De warmtewisselaar wordt beschermd door een filter dat voorkomt dat er pluisjes in komen. Zo hoef je de warmtewisselaar niet schoon te maken. En met de Miele TCF630WP hoef je het waterreservoir niet te legen! Het condenswater kun je via een geïntegreerde afvoerslang direct in de wasbak of in de sifon laten lopen. Je hoeft dus niet meer met een vol waterreservoir door het huis te lopen.
Altijd het juiste droogprogramma
Bij de Miele TCF630WP is al je was in veilige handen. Je hebt de keuze uit verschillende droogprogramma’s, waaronder speciale programma’s voor je wollen kleding en fijne was. Bovendien zorgt de honingraatwand van de SoftCare-trommel voor extra luchtkussentjes die je wasgoed opvangen. De droogautomaat is uitgerust met Miele’s PerfectDry-technologie, waarbij een kalksensor het programma afstemt op de hardheid van het water. Als het wasprogramma klaar is, wordt je was nog even zachtjes opgeschud, zodat het zo goed als kreukvrij uit de trommel komt. Met de geïntegreerde trommelverlichting wordt de trommel verlicht, zodat er bij het uitruimen geen was in de droger achterblijft.
Optimaal bedieningsgemak
De Miele TCF630WP is uitgerust met een duidelijk bedieningspaneel met een draaiknop voor de diverse droogprogramma’s en een display dat je informatie geeft over de resttijd. Je kunt de starttijd instellen en het display geeft je ook een seintje als je het pluisfilter moet vervangen. Ten slotte geeft Miele je nog een geurflacon erbij cadeau, zodat je was altijd heerlijk fris uit de droger komt. Kortom: de Miele TCF630WP warmtepompdroger biedt je net dat beetje extra!

Laatst bekende prijs: € 1059.00

Bekijk alle Miele warmtepompdroger TCF 630 WP reviews

About the Author