Miele warmtepompdroger TCJ 590 WP review

Miele warmtepompdroger TCJ 590 WP review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele warmtepompdroger TCJ 590 WP

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Miele warmtepompdroger TCJ 590 WP, perfect droog en strijkklaar wasgoed
De Miele warmtepompdroger TCJ 590 WP is een groot toestel met een capaciteit van 9 kilo wasgoed dat zeer zuinig is. Het valt binnen een energie-efficiëntieklasse A+++ en verbruikt slechts 193 kWu op jaarbasis. Dankzij de speciale stoomfunctie waarmee de machine is uitgerust, kan je bij de Miele warmtepompdroger kiezen voor het unieke programma ‘gladstrijken’. Hier wordt er een het einde van het droogproces een waternevel toegevoegd aan de trommel zodat je wasgoed zichtbaar gladder uit het toestel komt. Je verliest veel minder tijd bij het strijken. Daarnaast is je wasgoed ook altijd perfect droog. Dit gebeurt dankzij het Perfect Dry-systeem dat aan de hand van een kalksensor meet welke warmte nodig is om alles optimaal te drogen.
Lange levensduur van de Miele warmtepompdroger TCJ 590 WP
Natuurlijk wil je dat je warmtepompdroger van de eerste tot de laatste dag optimale resultaten geeft. De EcoDry-technologie van de Miele warmtepompdroger TCJ 590 WP biedt je deze garantie. Het filtersysteem en de onderhoudsvrije warmtewisselaar zorgen ervoor dat pluisjes geen kans krijgen om verstoppingen te veroorzaken en zo de prestaties van het toestel naar beneden te halen. Dit zorgt voor de beste resultaten en heeft bovendien een gunstig effect op de zuinigheid van het toestel.
Lekker fris wasgoed met de Miele warmtepompdroger TCJ 590 WP
Niets zo leuk als de frisse geur van wasgoed dat net uit de droogkast komt. Met de Miele warmtepompdroger TCJ 590 WP is dat zeker het geval. Een speciaal en uniek productieproces verzekert je ervan dat waardevolle geuressences tot vier weken lang behouden blijven. De Miele-geurflacons dragen hieraan bij.
Veilig en kreukloos drogen met de Miele warmtepompdroger TCJ 590 WP
Het toestel is voorzien van een SoftCare-trommel met honingraatstructuur. Deze voorkomt dat kleding beschadigd raakt tijdens het droogproces. Daarnaast zal je merken dat er ook minder kreukels in je wasgoed zitten. Je kunt je wasgoed zonder zorgen in de warmtepompdroger steken, ook wanneer het gevoelige materialen betreft. Vanzelfsprekend is het wel belangrijk om vooraf na te gaan of een bepaald item geschikt is om op deze manier te drogen.

Laatst bekende prijs: € 1549.00

Bekijk alle Miele warmtepompdroger TCJ 590 WP reviews

About the Author