Miele warmtepompdroger TCJ 690 WP review

Miele warmtepompdroger TCJ 690 WP review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele warmtepompdroger TCJ 690 WP

Product informatie:

De Miele warmtepompdroger TCJ 690 WP: een revolutie in het drogen van wasgoed
De Miele warmtepompdroger TCJ 690 WP zorgt voor een revolutie in het drogen van je wasgoed. Dankzij technologische functies zoals SteamFinish heb je weinig strijkwerk na het drogen. Bovendien voeg je een aangename geur aan je wasgoed toe met de unieke Miele geurflacons. Het toestel is geschikt voor een belading van 1 tot 9 kilogram en heeft het A+++ energielabel.
EcoFeedback om verbruik op te volgen
De unieke EcoDry-technologie met het hoogwaardige filtersysteem en de onderhoudsvrije warmtewisselaar zorgen ervoor dat het energieverbruik van deze warmtepompdroger laag ligt. Bovendien is de programmaduur daardoor kort. Handig, zo hoef je nooit lang te wachten om je lievelings T-shirt of blouse aan te trekken. Om het energieverbruik op te volgen maak je gebruik van de EcoFeedback-functie van dit toestel. Op het display zie je steeds het energieverbruik en de toestand van de pluizenfilter.
Aangename geuren met FragranceDos
De PerfectDry-technologie van deze Miele stemt het droogproces af op de hardheid van het water. Het wasgoed droogt nooit langer dan noodzakelijk. Hierdoor blijft je wasgoed zijn kwaliteit perfect behouden, hoe vaak je het ook wast en droogt. Met het FragranceDos-systeem, dat uniek is voor Miele, geef je je wasgoed bovendien nog een extra frisse geur mee tijdens het drogen. Om deze frisse toets te krijgen gebruik je de exclusieve geurflacons van Miele.
Riante keuze droogprogramma’s
Zoals elk toestel van Miele, is ook de Miele TCJ 690 WP uitgerust met een sterke en zuinige motor. Bij een volle belading krijg je een maximaal geluidsniveau van 64 dB. Verder is er een riante keuze aan droogprogramma's. Zo kun je maar liefst tussen 11 specialiteiten kiezen, bijvoorbeeld voor jeans of fijne was. Om het strijken na het drogen te beperken, maak je gebruik van de SteamFinish-technologie. Hierdoor verspreidt er zich waterdamp tijdens het drogen, waardoor je wasgoed na afloop van het programma glad en tegelijk zacht aanvoelt.
Bediening met de smartphone
Onderweg naar huis van je werk of boodschappen? Dankzij de WifiConnect-functie bedien je nu ook je warmtepompdroger met je smartphone. Zo gebruik je elk moment efficiënt en geniet je sneller van het resultaat van je Miele warmtepompdroger. Kortom, met de Miele TCJ 690 WP koop je een hoogwaardige en zuinige warmtepompdroger. Het drogen van je wasgoed is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Laatst bekende prijs: € 1439.10

Bekijk alle Miele warmtepompdroger TCJ 690 WP reviews

About the Author