Miele warmtepompdroger TDD230WP review

Miele warmtepompdroger TDD230WP review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele warmtepompdroger TDD230WP

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Met de Miele TDD230WP warmtepompdroger droog je nauwkeurig alle textielsoorten. Door de Miele-geurflacons te gebruiken wordt jouw wasgoed niet alleen lekker zacht, maar gaat het ook heerlijk ruiken. Daarnaast heb je een eenvoudige bediening door sensortoetsen. 
Besparen gedurende de levensduur van de droger
De Miele EcoDry-technologie garandeert je een duurzaam, laag energieverbruik en optimale droogtijden. Door de doeltreffende combinatie van het gepatenteerde Miele-filtersysteem en de onderhoudsvrije warmtewisselaar hebben pluizen geen kans om de warmtewisselaar te verstoppen en zo de prestaties te verlagen. Miele warmtepompdrogers werken met EcoDry constant economisch en gaan een leven lang mee.
Goed toegankelijk
Met het intelligente Miele-pluizenfilter heb je geen last meer van pluizen. Daarbij werkt het pluizenfilter zeer gemakkelijk: Krijg je de melding “Luchtkanalen reinigen”, dan kan je het Miele-pluizenfilter gemakkelijk aan de voorkant uitnemen. Het gladde zeefoppervlak maakt het reinigen zeer eenvoudig. Pluizenfilter en wasgoed blijven altijd van elkaar gescheiden, zodat jouw wasgoed gegarandeerd pluisvrij blijft.
Effectief besparen
De basis van de EcoComfort-droger is de bijzondere warmtepomptechnologie, waarbij de drooglucht met een warmtepomp wordt verwarmd. Anders dan bij een conventionele condensdroger wordt de eenmaal opgewekte warmte telkens weer opnieuw gebruikt. Daardoor overtreft de EcoComfort-droger van Miele de energie-efficiëntieklasse A met wel 42 procent.
Altijd maximale efficiëntie
De aanduiding Pluizenfilter reinigen verwijst naar pluizen of vreemde bestanddelen in de luchtkanalen. Pluizen kunnen de luchtstroom verminderen en daarmee het energieverbruik bij het drogen verhogen. Met een schone pluizenzeef en -filters werkt jouw droger net zo efficiënt als op de dag van aankoop.
Veiligheid tot in de kleinste details
In Miele-droogautomaten met warmtepomptechnologie wordt de warmtewisselaar beschermd door een effectief filtersysteem dat je niet hoeft te reinigen. Zo is het zeker dat het energieverbruik altijd laag blijft, gedurende de totale levensduur van de droger.

Laatst bekende prijs: € 949.00

Bekijk alle Miele warmtepompdroger TDD230WP reviews