Miele warmtepompdroger TDD230WP review

Miele warmtepompdroger TDD230WP review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele warmtepompdroger TDD230WP

Product informatie:

Al je wasgoed zuinig drogen met de Miele warmtepompdroger TDD230WP
Met energieklasse A++ is dit één van de zuinigste drogers die je kan aanschaffen. Voor elke was is er een passend programma en hij is nagenoeg onderhoudsvrij. Door de duurzame technologie gaat hij vele jaren mee.
Design en gebruik
De Miele warmtepompdroger TDD230WP is een duurzame droger met een capaciteit van 8 kg. Wat deze droger zo duurzaam maakt, is de combinatie van de onderhoudsvrije warmtewisselaar en het unieke Miele-filtersysteem. Samen zorgen ze ervoor dat pluizen de droger niet kunnen verstoppen en de prestaties verstoren. En belangrijk: zelf heb je er nauwelijks omkijken naar. Als je de Miele warmtepompdroger TDD230WP opent, heb je goed zicht op je wasgoed met de handige interieurverlichting. Met de resterende tijd indicatie zie je altijd hoe lang de droogcyclus nog duurt. Als je het drogen wilt starten op het moment dat je weg bent, dan kan je de start uitstellen met 24 uur.
Signaal als je actie moet ondernemen
Tijdens drukke dagen kan je weleens vergeten om het pluizenfilter van de droger even leeg te halen. Geen probleem, want de Miele warmtepompdroger TDD230WP waarschuwt je met de melding 'luchtkanalen reinigen'. Vervolgens neem je het pluizenfilter makkelijk uit om de pluizen snel te verwijderen.
Praktisch en veilig drogen met de Miele warmtepompdroger TDD230WP
Aan de Miele TDD230WP kan je ook wol en fijne was toevertrouwen. De programma's helpen je hier graag een handje bij. Met de functie kreukvrij hoef je minder te strijken, zodat je meer tijd over hebt voor leuke dingen. Deze droger beschikt over de volgende droogprogramma's:
Fijne was
Wol finish
Impregneren
Express
Jeans
Outdoor
Overhemden
De Miele SoftCare-trommel zorgt bij elk programma voor een voorzichtige behandeling van je wasgoed. Als je wilt, kan je een FragranceDos tablet aan de droogcyclus toevoegen voor een extra frisse geur van je wasgoed.
Duurzame luxe
De A++ Miele warmtepompdroger TDD230WP gaat vele jaren met je mee dankzij de warmtepomptechnologie en het inventieve filtersysteem. Of je nu overhemden of wol wilt drogen, het kan allemaal. Een expressprogramma is ook mogelijk. Handig voor die drukke dagen.

Laatst bekende prijs: € 949.00

Bekijk alle Miele warmtepompdroger TDD230WP reviews

About the Author