Miele warmtepompdroger TMG840WP Outlet review

Miele warmtepompdroger TMG840WP Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele warmtepompdroger TMG840WP Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Alle kanten uit met de Miele TMG840WP
Deze onderhoudsvrije warmtepompdroger staat bekend om haar innovatieve en luxe programmakeuze. Zelfs het impregneren van wasgoed is mogelijk! Met een zuinig energieverbruik en de droogcapaciteit van 8 kg is deze droger geschikt voor elk huishouden.
Geniet van minder strijken en unieke programma's
De Miele TMG840WP valt in de energie efficiëntieklasse A+++ en heeft een droogcapaciteit van 8 kg. Dit maakt hem ook voor gezinnen een geschikte droger. Prettig aan de Miele TMG840WP zijn de programma's waaraan je je kwetsbare wasgoed kan toevertrouwen, zelfs overhemden en zijde! De Miele TMG840WP is voorzien van een anti-kreuk functie én van de unieke SteamFinish functie. Met de SteamFinish functie wordt je wasgoed gladgestreken zodat het gebruiksklaar uit de droger komt. Wat extra helpt om kreukels te voorkomen, is de honingraatstructuur in de SoftCare trommel. De unieke SoftCare trommel van Miele vangt het wasgoed namelijk extra zacht op waardoor er minder kreukvorming is. Nog meer handige programma's van de Miele TMG840WP zijn:
Waterafstotend programma(impregneren)
Jeans
Outdoor
Sportkleding
Express
Zijde finish
Overhemden
Naast deze unieke programma's is de Miele TMG840WP natuurlijk uitgerust met standaard programma's zoals Automatic Plus. Het bedienen van de warmtepompdroger doe je met het display en de draaiknop. Het display kan je in verschillende talen bedienen.
Zuinig en onderhoudsvrij drogen met EcoComfort en EcoDry
Een droger waar je geen onderhoud aan hoeft te plegen is niet langer een droom met de Miele TMG840WP. De warmtewisselaar wordt beschermd door een uniek EcoDry filtersysteem dat je zelf niet hoeft te reinigen. Dat scheelt tijd! Zuinig is de warmtepompdroger door de EcoComfort technologie. EcoComfort zorgt dat de eenmaal opgewekte warmte steeds opnieuw gebruikt wordt. Hiermee bespaar je veel energie.
Alle gemak met de Miele TMG840WP warmtepompdroger
De Miele TMG840WP zorgt er met de SoftCare trommel voor dat al jouw wasgoed fris en glad uit de droger komt. Door de SteamFinish functie hoef je nóg minder te strijken en ook kwetsbaar wasgoed is in goede handen bij de Miele TMG840WP. Door EcoDry hoef je je geen zorgen te maken om onderhoud.

Laatst bekende prijs: € 1179.00

Bekijk alle Miele warmtepompdroger TMG840WP Outlet reviews

About the Author